Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 14:01

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός έφτασε σε τεράστια νίκη στο 90’ του αγώνα με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (1-0) και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει μάλιστα ελπίδες και για την πρώτη θέση σε περίπτωση που ο ίδιος επικρατήσει της Αντβέρπ την τελευταία αγωνιστική και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης γκελάρει. Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ, την οποία αντιμετώπισαν την περασμένη Κυριακή, σε αγώνα τον οποίο κέρδισαν με 3-2.

Ο Βόλος αγνοεί το τρίποντο στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια (0-2-3) με τελευταία την ήττα από τον ΟΦΗ (0-2). Σημαντικά τα ανασταλτικά ζητήματα της ομάδας του Βόλου, η οποία μετά το… μαγικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχει πλέον βυθιστεί στην 7η θέση με επίδοση (4-2-4).

Στα αγωνιστικά, ο Μαρτίνς είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αισθάνεται ενοχλήσεις στην αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρ, την Πέμπτη, με τον Μπα να τον αντικαθιστά στο 25ο λεπτό της συνάντησης. Η κατάσταση του πολύπειρου αμυντικού των ερυθρολεύκων θα εκτιμηθεί.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βόλο είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Ζήσαμε ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά»

Στην καλύτερη εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα πίστεψε στον εαυτό της και έζησε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικώς δήλωσε επίσης πως ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικό σύνολο και πως βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ τόνισε πως θέλει η ομάδα να τα πάει καλύτερα από πέρυσι στην Ευρώπη.

«Σαφώς και επηρέασαν και οι αλλαγές που έκανα, αλλά παίζαμε απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα και ήμασταν αγχωμένοι. Είχε και ο κόσμος αγωνία και αυτό το μετέφερε ο ένας στον άλλον. Στο δεύτερο είχαμε πιο καθαρή σκέψη, ξέραμε ποιος είναι ο στόχος μας. Πιέσαμε πολύ στα 50 μέτρα, από τα οποία δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου ο αντίπαλος. Πιστέψαμε στον εαυτό μας και ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Με την Άιντραχτ μπορεί να χάσαμε, αλλά δεν το αξίζαμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήττα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε καταπληκτικό σύνολο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ανωτερότητα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Δεν μπορείς όμως να προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ελπίδες ακόμα και για την 1η θέση στο γκρουπ. Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Βατσλίκ: «Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο»

Ευτυχισμένος δήλωσε ο Βατσλίκ με την νίκη του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε έντονα στην παρουσία του κόσμου. Δήλωσε πως οι φίλαθλοι έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα, με καταπληκτική στήριξη και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Τόμας Βατσλίκ δήλωσε πως η ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση και θα κάνει τα πάντα για τη πρώτη θέση, ενώ επίσης τόνισε πως είναι χαρούμενος που η ομάδα πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

«Είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε. Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο. Οι φίλαθλοί μας έδωσαν ώθηση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πραγματικά αυτή η στήριξη είναι καταπληκτική. Μας κάνουνε να αποδίδουμε καλύτερα. Τους ευχαριστούμε. Είμαστε χαρούμενοι που τους κάναμε ευτυχισμένους. Που κάναμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας.

Εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για τις πιθανότητές μας για την πρώτη θέση. Έρχονται μεγάλα ονόματα στην Ευρώπη για τη συνέχεια. Θα δούμε. Είμαστε χαρούμενοι που παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Το εάν ζηλεύει τους επιθετικούς και τη... μοίρα του γκολκίπερ που μπορεί να κριθεί από ένα λάθος: «Όχι δεν είναι ότι ζηλεύω. Το έχω αποδεχθεί. Αυτή είναι η μοίρα των τερματοφυλάκων. Το έχω αποδεχθεί. Αυτό είναι μέρος του αθλήματος».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης