Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προίκισε την ομάδα με ρόστερ για ΤΙΤΛΟ και προχωρά

Προίκισε την ομάδα με ρόστερ για ΤΙΤΛΟ και προχωρά
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 - 12:37

Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη αγωνιστικά θέματα, τα οποία παλεύει να λύσει. Στο μεταξύ, η ομαδάρα που φρόντισε ο Μαρινάκης να έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, ΝΙΚΑΕΙ! Και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει. Έχει την ποιότητα και την αξία, ως ομάδα, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Και ναι, σύμφωνοι, δεν το κάνει πάντα με εμφατικό τρόπο. Με τεσσάρες και πεντάρες, στους Βόλους, τις Λαμίες και τους Ατρόμητους. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ο Ολυμπιακός αυτές τις ομάδες για… πολλά με λίγα τις έχει. Και πρέπει να τις έχει.

Και ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να βγάλει ακόμη το 100% των δυνατοτήτων του, στο χορτάρι, έχει την ομάδα, για να «βγαίνει ο ένας, μπαίνει ο άλλος» και να νικάει. Να προχωράει στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και στην Ευρώπη, με τα κατάλληλα αποτελέσματα, ώστε να έχει την ηρεμία και να δουλεύει.

Και για αυτό έχει φροντίσει ο ηγέτης και Πρόεδρος της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο οποίος κάνει το αυτονόητο, αλλά και το «κάτι παραπάνω». Πάντα κοιτάζει, σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός να έχει την ομάδα που πρέπει και την ποιότητα που πρέπει και το βάθος που πρέπει, για να μπαίνουν μέσα οι παίκτες και οι αλλαγές τους και να ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ.

Κόντρα στον Βόλο «καθάρισαν» οι παλιοσειρές. Ο Ελ Αραμπί και ο Βαλμπουενά. Έκαναν γκολ τις ευκαιρίες που τους έδωσε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και μετέτρεψαν σε τρίποντο ένα δύσκολο απόγευμα για τον Θρύλο. Αυτό είναι ποιότητα. Αυτό είναι ουσία. Αυτό είναι ομάδα. Να μην είσαι καλός, αλλά να έχεις την ποιότητα να «καθαρίσεις» τη «μάχη» και να βγεις αλώβητος. Με αυτό προίκισε την ομάδα του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και φυσικά, όπως και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ, περιμένει πλέον και το «κάτι παραπάνω», από πλευράς Μαρτίνς και παικτών. Προίκισε την ομάδα με ρόστερ για ΤΙΤΛΟ και προχωρά…

Διαβάστε επίσης