Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άτολμος ο Δημητρίου, φοβάται να καταδικάσει τα αίσχη της Τούμπας

Άτολμος ο Δημητρίου, φοβάται να καταδικάσει τα αίσχη της Τούμπας
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 - 23:49

Τρομερά πράγματα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια ζούμε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν λογική, καταστάσεις που ξεπερνούν μέχρι και τα... όρια της τρέλας. Αραγε, που είναι η κανονικότητα όταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου πήγε στο κανάλι του Σαββίδη, μίλησε για όλα (για την Εθνική, τον Κλάτενμπεργκ, τον Ζαγοράκη, τον Φιλιππούση κτλ), όμως αμόλησε αετό όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν «ντου» στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Αρη.

«Σε όλο τον κόσμο γίνονται επεισόδια», είναι τα μόνα λόγια που βρήκε να πει ο Παναγιώτης Δημητρίου, στην εκπομπή «ΔΙΚΗ». Μήπως φοβήθηκε μην θυμώσουν από τον ΠΑΟΚ και χαλάσει η ...συμμαχία με την ΑΕΚ στην ΕΠΟ ή δεν τον στηρίξουν για πρόεδρο της ΕΠΟ το καλοκαίρι, αν και απάντησε ότι «είναι νωρίς ακόμη», στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος;

Αντίθετα, ο Δημητρίου, εμμέσως πλην σαφώς υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ, που προανάγγειλε τιμωρία του για την παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου: «Πρέπει ο κόσμος να τηρεί τα μέτρα. Είναι δύσκολος ο έλεγχος. Δεν μπορεί να λέει ο Πλεύρης για ποινικές ευθύνες. Είναι αδύνατον να κάνεις έλεγχο στην κερκίδα αν θα φορέσει μάσκα».

Μπορεί ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ να κινδυνεύει με έκπτωση, μαζί με τους Αντωνίου, Τζαφέρη, για την απόφαση για τα δελτία των ομάδων της SL2, όμως δήλωσε: «Δε φοβάμαι, έπραξα το σωστό. Οι δύο δικαστές από τους τρεις πήγαν στην απόφαση τη δική μας και ενέκριναν τα δελτία. Μετά πώς πήραν άλλη απόφαση μετά; Υπάρχει δόλος δηλαδή; Εμείς δεν πήραμε ποτέ απόφαση για αδειοδοτήσεις στην Εκτελεστική στις 24 Ιουνίου».

Διαβάστε επίσης