ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Δεν προκύπτει θέμα με Λάριν αυτή τη στιγμή

Δεν προκύπτει θέμα με Λάριν αυτή τη στιγμή
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 13:31

Το όνομα του Ολυμπιακού ενεπλάκη χθες, μέσω δημοσιεύματος της Milliyet, με εκείνο του Κάιλ Λάριν. Του μεσεοεπιθετικού της Μπεσίκτας, ο οποίος μένει ελεύθερος και δείχνει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Λάριν έχει ζητήσει από την τουρκική ομάδα συμβόλαιο ίσο με το μεγαλύτερο σε αξία, στο ρόστερ. Δηλαδή πολλά, πολλά χρήματα. Σίγουρα περισσότερα από όσα επιτρέπει η ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Ακόμη και για επίπεδο Ολυμπιακού, λέμε.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός βέβαια είναι η μόνη ομάδα, η οποία «σκάει» χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, από την Ελλάδα. Αλλά ακόμη και έτσι, ο Θρύλος δεν μπαίνει σε διαδικασία να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή, στα οικονομικά επίπεδα, στα οποία κινείται εκείνος, αυτή τη στιγμή. Γιατί αν ζητά από την ομάδα του ένα Α ποσό, για να ανανεώσει, φανταστείτε πόσα αξιώνει για… μεταγραφή.

Η ουσία είναι πως αυτή την ώρα, θέμα Λάριν Δεν προκύπτει, σε προχωρημένο βαθμό. Οι Τούρκοι έγραφαν για συμφωνία, αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης