Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αγραφιώτης έβγαλε την ΕΠΟ στη σέντρα

Ο Αγραφιώτης έβγαλε την ΕΠΟ στη σέντρα
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 15:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εξέθεσε για μια ακόμη φορά την ΕΠΟ ο Τάκης Αγραφιώτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με εξώδικο που απέστειλε (και με το οποίο επιφυλάσσεται) παντός νομίμου δικαιώματός του) βγάζει στη... σέντρα την ομοσπονδία για το θέμα των πρακτικών της.

Με το εξώδικο προς την ομοσπονδία ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ διαμαρτύρεται επειδή δεν κοινοποιούνται τα πρακτικά των συνεδριάσεων της ΕΕ προς τα μέλη της και δεν πάνε προς έγκριση προς αυτή, κάτι που έχει να συμβεί από τον περασμένο Ιούλιο. Με βάση το καταστατικό τα πρακτικά πρέπει να εγκρίνονται στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση κάτι που έχει μήνες να συμβεί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Η ομοσπονδία εκτέθηκε διπλά και εξαιτίας της απάντησης του εκτελεστικού γραμματέα Ιάκωβου Φιλιππούση ο οποίος ανέφερε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο φόρτο εργασίας των υπηρεσιών και ότι αυτό έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Όμως, ο Φιλιππούσης αγνοεί ότι ποτέ η καθυστέρηση δεν ήταν τόσο μεγάλη. Επίσης, ερώτημα αποτελεί πως μετά την επιστολή Αγραφιώτη «ξεμπλόκαρε» το σύστημα και τα πρακτικά εστάλησαν αμέσως για να διαβαστούν από τους συμβούλους, ώστε να εγκριθούν στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕ.

Διαβάστε επίσης