Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Κύπελλο: Πρόκριση και με rotation

Ολυμπιακός | Κύπελλο: Πρόκριση και με rotation
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 - 00:38

Το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Λεβαδειακού (17:00) δίνει ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι το πρώτο της φάσης των «16» και ο Θρύλος θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης από την Τετάρτη. Φυσικά, ο Ολυμπιακός που θα δούμε το απόγευμα στη Λιβαδειά θα είναι φουλ ανανεωμένος, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει εκτεταμένο rotation, αφήνοντας εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς. Τους περισσότερους, για την ακρίβεια. Ενώ πήρε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 4 μήνες!

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί. Εκτός έμεινε και ο Καρμπόβνικ, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Β’. Για την ακρίβεια, από τη δεύτερη ομάδα συμμετέχουν στην αποστολή οι Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Αλγκασίμ Μπα, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Κίτσος και Κωστή.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης