Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση από σήμερα!

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση από σήμερα!
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 - 09:53

Έφτασε η ώρα του Κυπέλλου και για τον Ολυμπιακό, λοιπόν. Έφτασε η ώρα για το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου, τον οποίο ο Θρύλος θέλει να φέρει σπίτι, όπως έκανε τη σεζόν 20219-20. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λιβαδειά (17:00/Cosmote Sport 1HD/gavros.gr) για τους «16» του Κυπέλλου και θέλει να… τελειώνει από σήμερα τη δουλειά.

Ο Μαρτίνς θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον, για να δώσει στην ομάδα του τη φρεσκάδα την οποία χρειάζεται, ώστε να πάρουν ανάσες και αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, θα δώσει σε μερικά από τα παιδιά της β’ ομάδας την εμπειρία της πρώτης ομάδας. Για αυτό δουλεύουν, άλλωστε, στον Ολυμπιακό U23. Ο Πορτογάλος ξέρει ότι τα ματς Κυπέλλου δεν είναι για να τα υποτιμάς. Το πάθημα με τη Λαμία του είχε γίνει μάθημα. Ωστόσο, ακόμη και οι «ρεζέρβες» του Θρύλου, τα παιδιά από τη β’ ομάδα, έχουν την ποιότητα να μπουν στο γήπεδο και να «καθαρίσουν» μια πρόκριση από τη φάση των «16». Και δη από το πρώτο ματς, απέναντι στον Λεβαδειακό. Αυτό και θέλουν να κάνουν.

Θυμίζουμε την αποστολή και πάμε για νίκη με σκορ πρόκρισης, από σήμερα! Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης