Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον Ολυμπιακό στόχος, για τους άλλους «σωσίβιο»

Για τον Ολυμπιακό στόχος, για τους άλλους «σωσίβιο»
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 - 11:54

Είχαμε γράψει πριν από αρκετό καιρό ότι νιώθουμε ευλογημένοι, ως Ολυμπιακού, που δεν είμαστε σαν τους «ανταγωνιστές» μας. Σαν τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, ομάδες που μπαίνουν κάθε χρόνο στο γήπεδο για να… γκρεμίσουν τον Ολυμπιακό και καταλήγουν να… ψάχνουν το Κύπελλο, μπας και σώσουν τη σεζόν… Κύπελλο Ελλάδας. Για τον Ολυμπιακό… επέκταση τροπαιοθήκης, για τους άλλους… σανίδα σωτηρίας.

Για τον Ολυμπιακό ευκαιρία για δοκιμές, για ροτέισον, για να μπει ο Σεμέδο στη δράση, για να επιστρέψει ο Κούντε, να πάρει λεπτά ο Κρίστινσον, να, να… Για τους άλλους… ευκαιρία για καμιά νίκη-γιατρικό για τις πληγές τους… Ευκαιρία να… βγάλουν καμιά καλή εικόνα, απέναντι σε ΑΕΛ, σε Βόλο, σε… Κηφισιά, μπας και ηρεμήσουν λίγο οι οπαδοί τους, που βλέπουν τις ομάδες τους να… καταρρέουν. Την ΑΕΚ να προσπαθεί με… νύχια και με δόντια να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό, μπας και τον… ανταγωνιστεί. Τον Παναθηναϊκό να… ψάχνει την τετράδα με το κιάλι… Τον ΠΑΟΚ να… καλά, ο ΠΑΟΚ είναι άλλο ανέκδοτο. Διάλυση ολοκληρωτική μυρίζει το πράγμα στην Τούμπα…

Κάθε χρόνο τα ίδια… Κάθε χρόνο έρχεται το Κύπελλο. Κάθε χρόνο βλέπουμε το που είναι ο Θρύλος και το που είναι οι άλλοι… Κύπελλο Ελλάδας: Για τον Ολυμπιακό στόχος, για τους άλλους «σωσίβιο»… «Σανίδα σωτηρίας»… Μακριά από ‘μας αυτά.

Διαβάστε επίσης