Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Παιχνίδι ευκαιριών!

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Παιχνίδι ευκαιριών!
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 - 12:43

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή για τη Λιβαδειά, έχουν σήμερα μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν ότι διαθέτουν την απαραίτητη ετοιμότητα, για να μπουν ανά πάσα στιγμή στην 11άδα και να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. Να δείξουν ότι δεν είναι στο Ρέντη απλώς για να… συμπληρώνουν το ρόστερ.

Δεν μιλάμε φυσικά για ποδοσφαιριστές όπως ο Κούντε, ο Μπουχαλάκης, ο Ρόνι Λόπες, ο Τικίνιο, ή ο Ονιεκουρού, οι οποίοι «παίζει» να βρεθούν στην 11άδα του αγώνα με τον Λεβαδειακό, σήμερα το απόγευμα στις 17:00. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές όπως ο Μάρκοβιτς, ο Κρίστινσον (ο Ισλανόδς όποτε έχει παίξει έχει… βγάλει μάτια!), ο Βρουσάι (επίσης όποτε μπαίνει στο γήπεδο δείχνει πράγματα), αλλά και πιο νέοι, όπως ο Αποστολόπουλος, ο Σουρλής, ο Μάρκοβιτς, αν προτιμάτε, που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε φέτος. Αλλά και οι Κωστή, Αλγκασίμ Μπα, λόγου χάρη…

Γίνεται σαφές ότι για τον Ολυμπιακό, το ματς με τον Λεβαδειακό σήμερα είναι ένα ματς ευκαιριών! Ευκαιριών για πολλούς ποδοσφαιριστές, να δείξουν την ετοιμότητά τους. Αλλά και για εκείνους που παίζουν στη β’ ομάδα, να δείξουν ότι η δουλειά που γίνεται εκεί ΜΠΟΡΕΙ να τους κρατά στο κατώφλι της πρώτης ομάδας και να τους δίνει το… εισιτήριο για εκείνη.

Διαβάστε επίσης