Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 - 15:59

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Λεβαδειακός παραμένει αήττητος στα τέσσερα φετινά ματς στη Σούπερ Λιγκ 2 (2-2-0) ενώ στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ιεράπετρα επικράτησε με 3-1. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος είχε αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Ο Ολυμπιακός, μετά το τρίποντο-πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε (1-0) στο 90ο λεπτό του αγώνα, έφτασε σε μια ακόμη νίκη στα τελευταία λεπτά, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Βόλο (2-1). Με τέρμα του Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις του αγώνα, το σύνολο του Μαρτίνς έφτασε στην 9η φετινή νίκη του σε 11 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του αρκετούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Β’, ενώ άφησε εκτός αποστολής για να πάρουν… ανάσες πολλούς από τους λεγόμενους βασικούς.

Παίκτες όπως είναι οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, ΑγκιμπούΚαμαρά, ΜαντίΚαμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Βαλμπουενά και Γκάρι Ροντρίγκες.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Τετάρτης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Συνηθισμένοι στα... θρίλερ. Το πιστέψαμε»

Πίστη στη νίκη είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, ακόμη και στο τέλος. Δείτε τι είπε στην κάμερα της Nova. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε συνηθισμένοι στα... θρίλερ, σκοράραμε πάλι στο τελευταίο λεπτό όπως με τη Φενέρμπαχτσε. Ακόμη και όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση πιστέψαμε στη νίκη και το κάναμε. Πήγε το παιχνίδι όπως το περιμέναμε, με νίκη δική μας. Δεν μας άρεσαν οι συνεχόμενες διακοπές στο ματς, δε χρειάζεται ο Βόλος να παίζει με τόσες διακοπές είναι μία καλή και ποιοτική ομάδα. Αλλά με τόσες διακοπές κανείς δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στον αγώνα.

Το έχω ξαναπεί πιστεύω στην ομάδα μου, έχουμε εμπειρία και ποιότητα. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτό το ρόστερ, δεν είναι μόνο η ποιότητα και η θέληση, αλλά είναι παιδιά με έντονο αγωνιστικό πνεύμα. Το έλεγα αυτό και όταν δεν ήμασταν καλά, το λέω και τώρα που είμαστε καλά αγωνιστικά.

Ήταν μία απόφαση στην κούραση που είδαμε κάποιων παικτών. Ο Ανδρούτσος ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση και μπορούσε να βοηθήσει, το ίδιο και οι Μαντί, Μασούρας. Είδαμε κούραση σε κάποιους παίκτες μετά από το ματς της Τετάρτης».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης