Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στο Ηράκλειο και... δικό σου το 47ο! Το είπε και ο «El Profesor»! (video)

«Διπλό» στο Ηράκλειο και... δικό σου το 47ο! Το είπε και ο «El Profesor»! (video)
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 00:01
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Μόνο με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και το πρωτάθλημα, για τη 12η αγωνιστική της Super League για την ακρίβεια, ασχολείται ο Ολυμπιακός. Εννοείται η ήττα και η εμφάνιση από το Λεβαδειακό για το Κύπελλο, ενόχλησε τους πάντες στον οργανισμό, όμως γι’ αυτό υπάρχει χρόνος να διορθώσει την κατάσταση. Για την ώρα, «καίει» το παιχνίδι στο Ηράκλειο (4/12, 19:30).

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», γνωρίζοντας πως με «διπλό» κάνει άλλο ένα βήμα τίτλου, άλλο ένα βήμα για το 47ο. Ήδη είναι στο +6 από την ΑΕΚ, στο +10 από τον ΠΑΟΚ και στο +11 από τον ΟΦΗ και στοχεύει στο να στείλει άλλο ένα μήνυμα κούπας. Το έχει κάνει πολλές φορές, θέλει να το κάνει και τώρα και να δώσει απαντήσεις. Έστω και αν αγωνιστεί με τελείως διαφορετική ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει απαντήσεις. Δεν το χρωστάει σε κανέναν, μα μόνο στον ίδιο του τον εαυτό.

Το είπε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε, πέρα από το ότι περιμένει δυνατό ματς: Αυτά τα παιχνίδια δίνουν τίτλο! «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι μια ομάδα, που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της. Συνηθίζουμε να δίνουν περισσότερη σημασία στα ντέρμπι, αλλά αυτά είναι τα παιχνίδια που θα πρέπει κάποιος να προσέχει. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα. Έχει χάσει μόλις μια φορά, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα είναι σημαντικό. Όποιος κερδίζει σε αυτές τις έδρες έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον τίτλο».

Όλο ο βάρος, λοιπόν, στον Ολυμπιακό έχει πέσει στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Ούτε στην Αντβέρπ (9/12, 19:45), ούτε στο ότι ΠΡΕΠΕΙ να ανατρέψει την κατάσταση στο Κύπελλο. Το μυαλό όλων είναι ΜΟΝΟ στο πρωτάθλημα αυτήν τη στιγμή και στο πώς θα έρθει το «διπλό» στην Κρήτη, το βράδυ του Σαββάτου. Και ο Θρύλος θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για το 47ο, έστω και αν υπάρχει δρόμος ακόμη στη σεζόν. Θρύλος είσαι, 47 πρωταθλήματα έχεις, θα «τρέχει» να γράφει σε μερικούς μήνες ο Διονύσης. Και νίκες σε τέτοια παιχνίδια, όπως με τον αξιόλογο ΟΦΗ, θα φέρουν πιο κοντά το «έργο»...

Διαβάστε επίσης