Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Γεντί Κουλέ παίζει πρωτάθλημα, δεν κάνει ροτέισον και δοκιμές

Στο Γεντί Κουλέ παίζει πρωτάθλημα, δεν κάνει ροτέισον και δοκιμές
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 10:07

Για όσους κρατούν ακόμη την εικόνα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά και πιάνονται από αυτή, για να ασκήσουν πιο έντονη κριτική, από όσο χρειάζεται, στην ομάδα, έχουμε να επισημάνουμε το εξής: Στο Γεντί Κουλέ ο Ολυμπιακός παίζει πρωτάθλημα, δεν κάνει ροτέισον και δοκιμές. Και όταν λέμε παίζει πρωτάθλημα, δεν εννοούμε ότι δίνει απλώς ένα ματς πρωταθλήματος. Εννοούμε ότι παίζει το 47ο. Παίζει την πορεία του προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου… Αρκετά ασχοληθήκαμε όλοι μας με τον ματς της Τετάρτης τώρα. Τέλειωσε το ματς στη Λιβαδειά, πάει. Ώρα να το ξεχάσουμε όλοι, γιατί στην Κρήτη ο Θρύλος θα είναι αλλιώς!

Και όταν λέμε αλλιώς, εννοούμε… κανονικός. Γιατί στη Λιβαδειά δεν είδαμε μια κανονική ομάδα, αλλά μία πειραματική ομάδα, η οποία έδινε… εξετάσεις. Δεν θα πούμε ότι θριάμβευσε σε αυτές, η εικόνα δεν ήταν καλή, αλλά μιλάμε για μια ομάδα, την οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναδούμε φέτος. Στην Κρήτη ο Ολυμπιακός θα κατέβει με την κανονική του ομάδα, για το τρίποντο «πάση θυσία». Ο Μαρτίνς ήθελε να δει παίκτες στη Λιβαδειά. Να δώσει ρυθμό σε άλλους. Να «ξεσκουριάσουν» ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν παίξει πολύ. Στην Κρήτη αυτά… δεν υπάρχουν.

Στην Κρήτη το ματς δεν έχει… ρεβάνς στο Καραϊσκάκη (εντάξει έχει τον δεύτερο γύρο, αλλά το τρίποντο που χάνεται, χάνεται…) για να δίνει στον Μαρτίνς τον «αέρα» του ροτέισον και της πειραματικής 11άδας. Ο Πέδρο ξέρει καλά πως στο Γεντί Κουλέ το ματς απαιτεί έναν κανονικό Ολυμπιακό και αυτόν θα παρατάξει. Τον καλύτερο δυνατό, τον πιο φορμαρισμένο. Δεν υπάρχουν περιθώρια στο Γεντί Κουλέ, για απώλεια, όπως υπήρχαν στο ματς της Λιβαδειάς, το οποίο έχει και επαναληπτικό. Στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός παίζει τον φετινό τίτλο στη Σούπερ Λιγκ. Και αυτό τα λέει όλα.

Διαβάστε επίσης