Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πούλησε τρέλα ο ΠΑΟΚ στην απολογία του

Πούλησε τρέλα ο ΠΑΟΚ στην απολογία του
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 12:12

Η Τούμπα έγινε, για άλλη μια φορά, ο τόπος… μαρτυρίου του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη, με τους Παοκτζήδες να μπουκάρουν στο χορτάρι, να πλακώνονται με την αστυνομία και να εκτοξεύουν τη μία φωτοβολίδα πίσω από την άλλα, μαζί με κάθε είδους αντικείμενο, έκαναν… τον γύρο της Ευρώπης και του κόσμου. Άλλη μια φορά, κατά την οποία ο ΠΑΟΚ και το γήπεδό του… διαφήμισαν με τον χειρότερο τρόπο το ποδόσφαιρό μας και εξέθεσαν τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και εαυτούς. Και όμως, στην απολογία του ο ΠΑΟΚ πήγε να… υποβαθμίσει τα γεγονότα… Για την ακρίβεια… πούλησε τρέλα.

Με ατάκες του τύπου «10-15 οπαδοί έκαναν τα επεισόδια» και «το υπόλοιπο γήπεδο τους αποδοκίμαζε», κινήθηκε στην υπερασπιστική γραμμή του ο ΠΑΟΚ για τα αίσχη του ντέρμπι με τον Άρη. Μία υπερασπιστική γραμμή, η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα και κάνει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα να αναρωτιέται… για τι μας περνάνε, εκεί στον ΠΑΟΚ. Ίσως θεωρούν ότι δεν είδε όλη η χώρα τα αίσχη, τα οποία διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της ομάδας του Ιβάν; Εκεί όπου «εξυγίανσης» έχει δει όλη η φίλαθλη Ελλάδα τα… μύρια όσα.

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει ξεκάθαρα στο να τιμωρηθεί μόνο με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και να πέσει για άλλη μια φορά στα μαλακά. Γι’ αυτό και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του να υποβαθμίσει τα νεότερα αίσχη της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης