Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει τίποτα για Μασούρα-Τραμπζονσπόρ

Δεν υπάρχει τίποτα για Μασούρα-Τραμπζονσπόρ
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 12:48

Κυκλοφόρησε το πρωί ένα θέμα από την Τουρκία, περί ενδιαφέροντος της Τραμπζονσπόρο, για τον Γιώργο Μασούρα. Μάλιστα, η Sabah ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος θα κάνει κίνηση για να πάρει τον εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Κάτι το οποίο ΔΕΝ προκύπτει από πλευράς Θρύλου, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους, για τον Έλληνα άσο και η αλήθεια είναι πως δίχως χειροπιαστά πράγματα, δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία συζήτησης ή ανάλυσης για το οτιδήποτε… Ο Ολυμπιακός συζητά μόνο χειροπιαστά πράγματα και όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι για Μασούρα, οπότε τα δημοσιεύματα είναι απλώς… αυτό.

Ο Μασούρας είναι βασικό κομμάτι του Θρύλου. Το ξέρουμε αυτό, είναι γνωστό. Δεδομένο και… απαράλλαχτο. Ο Μαρτίνς υπολογίζει τα μέγιστα στον άσο από την Αιτωλοακαρνανία και αυτή τη στιγμή, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διανύει την καλύτερή περίοδό του στην ομάδα, πηγαίνοντας από το ένα καλό ματς στο άλλο…

Το αν προκύψει κάτι στο μέλλον, από πλευράς Τραμπζονσπόρ, για τον Μασούρα, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Κάτι χειροπιαστό εννοούμε. Μία πρόταση, επίσημη, μία επαφή, από την οποία θα αρχίσει κάποιου είδους διαπραγμάτευση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα, για το θέμα. Τώρα το τι λένε ή μπορεί να λένε τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, δεν είναι πρωτεύον.

Διαβάστε επίσης