Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάδι» με τη μίνιμουμ τιμωρία στον ΠΑΟΚ!

«Χάδι» με τη μίνιμουμ τιμωρία στον ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 14:40

Μεγάλες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ… στην τιμωρία του δικεφάλου του βορρά για τα αίσχη στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον Άρη, του επιβλήθηκε το μίνιμουμ της ποινής κεκλεισμένων και πρόστιμο. Συγκεκριμένα… 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων (μιλάμε τώρα για κάτι ματς τύπου ΑΕΛ, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Λαμία κλπ…) επέβαλε το πρωτοβάθμιο της Super League, στην ομάδα του Σαββίδη, η οποία για άλλη μια φορά… συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ελλάδα, με τις ασχήμιες των οπαδών της, στην Τούμπα…

«Black Friday» για την αθλητική δικαιοσύνη καθώς εξάντλησε όλη την επιείκειά της για τα αίσχη των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Άρη. Με άλλα λόγια το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League το... τερμάτισε με τις εκπτώσεις καθώς επέβαλε στον ΠΑΟΚ τη μικρότερη προβλεπόμενη ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών ενώ το πρόστιμο ανέρχεται στο ποσό των 193.500 ευρώ.

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι η απόφαση «δέχεται» την υπερασπιστική γραμμή του, καθώς οι Θεσσαλονικείς αιτήθηκαν να εφαρμοστεί το άρθρο 15, παράγραφος 4 β που προβλέπει ποινή 2-4 αγωνιστικών μόνο για την εισβολή των οπαδών. Όμως, ο ΠΑΟΚ είχε κληθεί και με άλλα άρθρα, για άλλα αδικήματα, άρα κινδύνευε και με... καμπάνα εως 2 αγωνιστικές (που λόγω υποτροπής διπλασιάζονται και μπορεί να γίνουν 4!), για ρίψη αντικειμένων στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπως επίσης και με τουλάχιστον 1 αγωνιστική για καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα λόγω ανάμματος πυρσών. Εφόσον υπήρχαν και τα προαναφερόμενα αδικήματα γιατί ο ΠΑΟΚ κλήθηκε; Γιατί να μην τιμωρηθεί η έδρα του τόσο για ρίψη αντικειμένων όσο και για άναμμα πυρσών που καθυστέρησε την έναρξη του αγώνα;

Αν ο ΠΑΟΚ κάνει έφεση και δεν αλλάξει κάτι τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι:

13η αγωνιστική (12/12): ΠΑΟΚ-Λαμία,

15η αγωνιστική (19/12): ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης,

Κύπελλο (21-23/12): ΠΑΟΚ-ΑΕΛ,

16η αγωνιστική (5/1): ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός.

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/11/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/11/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό με την από 29-11-2021 διευκρινιστική έκθεση του τελευταίου και στην υπ' αριθ. πρωτ. 3592/21/2491128 από 30/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και συνολική χρηματική ποινή, ποσού εκατόν ενενήντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων (193.500,00) ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Σε λίγο θα πληρώνει 1.05

Σε λίγο θα πληρώνει 1.05

Τι εννοείτε τι απ’ όλα; Όλα! Και το να διαλύσουν οι Παοκτζήδες την Τούμπα και να πέσει η μίνιμουμ τιμωρία, στην ομάδα που… έτσι έχει μάθει.