Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αποσταθεροποίηση με τα σενάρια, δεν γίνεται

Αποσταθεροποίηση με τα σενάρια, δεν γίνεται
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 15:50

ΟΚ, μέσα στο παιχνίδι είναι και οι μεταγραφές. Και τα σενάρια και τα δημοσιεύματα και όλα. Και δεν μπορείς να τα αγνοείς, όταν εμφανίζονται, να είμαστε ξεκάθαροι. Αλλά σε ό,τι αφορά τον Θρύλο, τα σενάρια είναι ολοένα και αυξανόμενα και υπό άλλες συνθήκες, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Τι πρόβλημα; Αποσταθεροποίησης.

Δεν είναι απλό το να διαβάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, στο εξωτερικό (και να αναπαράγεται και εντός των συνόρων) ότι… όλο και κάπου θα πάει ο Μαρτίνς. Μία Βραζιλία, μία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μία Γαλλία, μία… Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μία Τουρκία, μία… Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα… Μία Αγγλία, μία… Κατάρ… Δεν είναι απλό καθόλου. ΟΚ, ο Μαρτίνς το έχει πει ξεκάθαρα: Μόνο Αγγλία και μόνο όταν έρθει η ώρα. Και είναι εδώ, προσηλωμένος και σαφής: «Δουλεύω για τον Ολυμπιακό, για να πάμε ψηλά με τον Ολυμπιακό». Καθαρίζει λοιπόν το πράγμα…

Μετά, έρχεται το σενάριο για τον Μασούρα. Τουρκία, από ‘δω, από ‘κει. Επίσης δεν είναι απλό. Ξέρεις ότι θα χάσει παίκτες η ομάδα, με το Κόπα Άφρικα… Ονιεκουρού, Γκάρι, Κούντε, Σισέ, ο ένας, ο άλλος… Οποιοσδήποτε. Δεν είναι απλό. Το να διαβάζει ένας άνθρωπος για τον καλύτερο Έλληνα εξτρέμ του, ότι… φεύγει και ολοένα και αυξάνονται τα μεταγραφικά σενάρια, γύρω από το όνομά του. Ο Μασούρας τι κάνει; Βάζει γκολ και δείχνει το σήμα. Όταν η ώρα είναι κατάλληλη, θα κάνει την κίνησή του. Και θα πάρει μεταγραφή. Όταν η ώρα είναι κατάλληλη.

Ο Ολυμπιακός τα χειρίζεται ωραία τα θέματα. Δεν μασάει. Δεν αποσταθεροποιείται. Μεγάλη ομάδα, γαρ. Δεν έμαθε τώρα στα μεταγραφικά. Έτσι και θα συνεχίσει. Με προσήλωση. Άσε τα σενάρια να… οργιάζουν.

Μαρτίνς στους Άραβες, Μασούρας στους Τούρκους και λοιπά. Τι απαντάει ο Ολυμπιακός! 47ο στο λιμάνι! Αυτή είναι η απάντηση. 47ο στο λιμάνι!

Διαβάστε επίσης

Σε λίγο θα πληρώνει 1.05

Σε λίγο θα πληρώνει 1.05

Τι εννοείτε τι απ’ όλα; Όλα! Και το να διαλύσουν οι Παοκτζήδες την Τούμπα και να πέσει η μίνιμουμ τιμωρία, στην ομάδα που… έτσι έχει μάθει.