Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στέλνει νέο μήνυμα τίτλου ο Θρύλος! (video)

Στέλνει νέο μήνυμα τίτλου ο Θρύλος! (video)
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 01:17
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο, όπου δοκιμάζεται απέναντι στον ΟΦΗ (19:30, Cosmote Sport 2HD) για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Μία εβδομάδα μετά τη δύσκολη νίκη του με 2-1 επί του Βόλου και λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Αντβέρπ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός καλείται να φύγει από την έδρα του αξιόλογου ΟΦΗ με το «διπλό». Και να στείλει, έτσι, άλλο ένα μήνυμα τίτλου.

Ο Ολυμπιακός, μετά από 11 αγώνες, παραμένει αήττητος και στην κορυφή, έχοντας 9 νίκες και 2 ισοπαλίες και σύνολο 29 βαθμούς. Κοινώς, είναι στο +6 από την ΑΕΚ, στο +10 από τον ΠΑΟΚ και στο +11 από τον αντίπαλο που θα βρει απέναντί του το Σάββατο, τον ΟΦΗ.

Η Κρητική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει τη δουλειά του, να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να κάνει άλλο ένα βήμα για το 47ο. Άλλωστε, το είπε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Νίκες σε τέτοια παιχνίδια δίνουν πρωτάθλημα. Και μπορεί η Super League να έχει δρόμο ακόμη, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρεκκλίνουν από τον στόχο τους.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης