Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ποτέ δεν τα παράτησε ο Ρόνι»

Μαρτίνς: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ποτέ δεν τα παράτησε ο Ρόνι»
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 - 00:46

Ακόμη περισσότερα πράγματα περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς, τόσο από την ομάδα, όσο και από τον Ρόνι Λόπες. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην ποιότητα που έχει στη διάθεσή του και στο ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3:

-Θεωρείτε πως ήταν σημείο κλειδί πως ο ΟΦΗ παρότι προηγήθηκε ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ισοφαρίσει και να πάρει στη συνέχεια τη νίκη;
«Πραγματικά ήταν μία δυνατή αντίδραση από την πλευρά μας. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα, αν και μείναμε πίσω στο σκορ, ο ΟΦΗ ήταν η πρώτη του ευκαιρία στο ματς και προηγήθηκε. Είχαμε ένα καλό επίπεδο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και πήραμε τη νίκη».

-Πιστεύετε πως μία εμφάνιση όπως η σημερινή μπορεί να δώσει τη νίκη και στην Αντβέρπ;
«Αυτός είναι ο στόχος μας, όποτε πάμε σε ένα σημαντικό ματς θέλουμε να νικάμε. Είναι όμως διαφορετικά ματς με άλλες ιδιαιτερότητες, θέλουμε τη νίκη εμείς αλλά και μία νίκη της Φενέρ απέναντι στην Άιντραχτ για την πρώτη θέση του ομίλου. Δεν έχουν όμως καμία σχέση τα δύο ματς αυτά. Νίκες σαν τη σημερινή απέναντι σε δυνατές ομάδες, μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί, έχουμε όμως και άλλα περιθώρια βελτίωσης και έχουμε κάνει καλά βήματα».

-Πόσο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να παίρνει πράγματα από παίκτες οι οποίοι στην αρχή της σεζόν δεν ήταν στην επιθυμητή κατάσταση; Επίσης ένα σχόλιο για τον Σισέ, ο οποίος λίγο έλειψε να κάνει και το χατ τρικ...
«Ο Ρόνι Λόπες δεν ήρθε σε καλή κατάσταση και ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί σε μία καινούργια πραγματικότητα για τον ίδιο. Θέλω να πω στον κόσμο πως παρόλο ότι δεν ήταν στις πρώτες επιλογές μας, ο Ρόνι ποτέ δεν τα παράτησε, βλέπουμε λοιπόν το αποτέλεσμα της δουλειάς του και της προσπάθειάς του. Δεν ήταν μέσα στις επιλογές μας στην αρχή αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να δώσει. Έχει πολλά να δώσει, τον ξέρω καλά και θα δούμε και άλλα στη συνέχεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας ικανοποιεί ο Σισέ, λυπόμαστε που δεν έκανε το χατ τρικ γιατί είχε την ευκαιρία. Τώρα ήταν ο Σισέ και ο Ρόνι την προηγούμενη ο Ματιέ και ο Χένρι, άλλη φορά ο Μασούρας, άλλη ο Τικίνιο. Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες οι οποίοι πάντα μας βοηθούν και μας δίνουν πράγματα στους αγώνες».

Διαβάστε επίσης