Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει θέμα με τους Άραβες της Αλ Νασρ

Δεν υπάρχει θέμα με τους Άραβες της Αλ Νασρ
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 - 15:41

Κανένα θέμα Μαρτίνς-Αλ Νασρ δεν υπάρχει! Κατηγορηματικά καταρρίπτονται τα σενάρια που κυκλοφορούν εκ νέου σήμερα, ως συνέχεια των σεναρίων που κυκλοφορούν εδώ και μέρες, γύρω από το θέμα. Η Αλ Νασρ επιμένει να αναζητά προπονητή και δείχνει να έχει ψηλά τον Μαρτίνς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ.

Τα σενάρια, άλλωστε, γύρω από τον προπονητή του Ολυμπιακού, είναι πολλά και η αλήθεια είναι πως αρκετές ομάδες τον έχουν στο μπλοκάκι τους και ενδεχομένως να τον έχουν πλησιάσει. Άλλο αυτό, άλλο τα σενάρια για… ραντεβού του Πέδρο με τη διοίκηση της Αλ Νασρ στην Αθήνα. Σενάρια που μοιάζουν με… επιστημονική φαντασία.

Όπως βγαίνει από το λιμάνι, δεν υφίσταται κανένα θέμα με τους Άραβες της Αλ Νασρ και δεν δίνεται καμία έκταση, όπως και καμία βαρύτητα, στα σενάρια που γράφονται εκ νέου, από το πρωί, στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μαρτίνς δείχνει απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του εδώ, με τον Ολυμπιακό. Στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και στην προσπάθεια ευρωπαϊκής διάκρισης, μέσα από τον Δ’ όμιλο του Europa League, στον οποίο πάει ακόμη και για… πρωτιά! Ο Θρύλος έχει υψηλές βλέψεις και ο Μαρτίνς το ίδιο και όλα τα άλλα είναι απλώς… σενάρια.

Διαβάστε επίσης