Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΡΥΛΟΣ U23 «πάτησε» και τον Πανσερραϊκό!

ΘΡΥΛΟΣ U23 «πάτησε» και τον Πανσερραϊκό!
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 - 16:36

Με θετικό πρόσημο συνεχίζει ο Ολυμπιακός Β, στο πρωτάθλημα της Super League 2 αφού στο πρώτο του ματς για την κατηγορία στον Ναό, επικράτησε του Πανσερραϊκού με 2-1! Αν και δέχθηκε την ισοφάριση, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ! Ωραία μπάλα, πάθος, πείσμα και στο τέλος ΝΙΚΗ για τον Θρύλο, με 2-1, επί της ομάδας των Σερρών, στο Καραϊσκάκη! Κωστή (πεν.) και Βοΐλης τα γκολ. Έφτασε τους 10 βαθμούς, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στο χορτάρι, παίζοντας ποδόσφαιρο που θυμίζει την πρώτη ομάδα. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας και κατοχής και με επιθετική διάθεση.

Έτσι έπαιξε

Ο Ιμπαγάσα βασίστηκε σε γνωστά πρόσωπα, αλλά έριξε στη μάχη και τους Κινκουέ και Στουρνάρα. Παράλληλα, επανήλθε στην 11άδα του Ολυμπιακού Β’ και ο Σουρλής. Αναλυτικά οι 11 του Ιμπαγάσα: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Μαρίνος, Κίτσος, Βοΐλης. Γεμάτη ταλέντο, όπως πάντα, αλλά και νιάτα.

Το πρώτο μέρος

Ο Θρύλος κυριάρχησε στο πρώτο μέρος. Έπαιξε πολύ όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Με ανάπτυξη από την άμυνα. Με άνοιγμα του παιχνιδιού στα άκρα και με ωραίες συνεργασίες. Με τον Μαρίν, τον Κίτσο, τον Νίκολιτς και τον Βοΐλη να ξεχωρίζουν και τον Κωστή να δίνει προβάδισμα στον Θρύλο, από την άσπρη βούλα, στο πέναλτι που πήρε ο Σουρλής, στην ανατροπή του από τον Πίντο. Δίκαιο προβάδισμα, ο Ολυμπιακός Β’ ήταν καλύτερος από τον Πανσερραϊκό, στο πρώτο μέρος!

Τα καλύτερα του πρώτου ημιχρόνου:

4' Καλή ευκαιρία για τον ΘΡΥΛΟ με τον Βοΐλη να πλασάρει μέσα από την περιοχή και μπροστά στον Καβουσάκη, πέφτοντας, αλλά τον Ζέρη να διώχνει πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα!

11' Πολύ ωραία ενέργεια του Μαρίνου, κινήθηκε παράλληλα μέσα στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό και σούταρε, κόντρα και κόρνερ!

12' Και νέα ευκαιρία με τον Μαρίνο! Ο Σουρλής έκανε πάσα στον Κίτσο, με το στήθος! Εκείνος πέρασε κάθετα στον Μαρίνο, σε τετ-α-τετ ο νεαρός πλάσαρε τον Καβουσάκη, πέφτοντας, αλλά αστόχησε!

15' Νέα ευκαιρία για τον Θρύλο και 4η τελική για γκολ! Ο Βοΐλης πλάσαρε στην κίνηση, μέσα από την περιοχή, μετά από γύρισμα του Κίτσου, η μπάλα άουτ!

28' Πέναλτι για τον Θρύλο! Ο Πίντο έχει ανατρέψει τον Σουρλή μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Κουκουράκης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών!

30' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 Ο Θρύλος με τον Ιωάννη Κωστή! Εύστοχη η εκτέλεση πέναλτι του νεαρού Κυπρίου, νίκησε τον Καβουσάκη και σκόραρε! Δίκαιο προβάδισμα, ο Ολυμπιακός Β ήταν πολύ καλύτερος μέχρι στιγμής!

Η επανάληψη

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε… σοκ με την ισοφάριση του Πανσερραϊκού, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά δεν… μάσησε! Ο Ιμπαγάσα έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο κρατά ψηλά το ρυθμό του και τη θέλησή του να φτάσει στη νίκη! Στο 47’ το 1-1 και στο 52’, μόλις 5 λεπτά μετά, ξανά μπροστά ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Ιμπαγάσα κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμά της, παίζοντας επιθετικά και κάνοντας κουμάντο στο χορτάρι. Εξαιρετικά δείγματα γραφής από την ομάδα του Ιμπαγάσα, η οποία θέλει να έχει τους παίκτες έτοιμους να μπουν στην πρώτη ομάδα, ανά πάσα στιγμή.

Τα καλύτερα της επανάληψης

47': Γκολ για τον Πανσερραϊκό με τον Μαρτσιόνι. Ισοφαρίζει σε 1-1. Έπαιξε το ένα-δύο με τον Παπαβασιλείου και σκόραρε με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

49': Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Μαρίνο! Οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν πολύ καλά στην κόντρα, με τον Μαρίνο να κρατάει τη μπάλα και να επιχειρεί ένα σουτ στην απέναντι γωνία της εστίας, με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

52': ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον Θρύλο! Ο Βοΐλης πίεσε εντυπωσιακά τον Καβουσάκη, τον ανάγκασε σε λάθος, κλέβοντας του τη μπάλα και σκόραρε σε κενή εστία για το 2-1! Πάμε Θρύλε...

62': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Νίκολιτς έκανε μια καταπληκτική ενέργεια, έφτασε μέχρι την περιοχή, σέντραρε με τον Κίτσο να μη μπορεί να βρει τη μπάλα!

79': Ο Κίτσος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαρίνος κατέβασε την μπάλα πολύ όμορφα και σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καβουσάκη.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή (75’ Λιάτσος), Μαρίνος (80’ Τσέλιος), Κίτσος, Βοΐλης (89’ Ντόι).

Διαβάστε επίσης