Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βοΐλης: «Θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά» 

Βοΐλης: «Θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά» 
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 - 20:17

Μια εξαιρετική νίκη στο “Γ. Καραϊσκάκης” με πολύ καλές συνθήκες ήταν η σημερινή, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Βοΐλη. Ο νεαρός φορ του Ολυμπιακού δήλωσε πως στόχος του είναι να κυνηγάει κάθε φάση για να πετυχαίνει γκολ και αναφορικά με την ομάδα, τόνισε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και να φτάσει η ομάδα πολύ ψηλά.

Για το ματς: «Μία εξαιρετική νίκη και ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε στο Καραϊσκάκη με πολύ καλές συνθήκες και νομίζω ότι δείξαμε πως είμαστε ομάδα, καταφέρνοντας να κερδίσουμε για ακόμα μια φορά».

Για το τέρμα που πέτυχε: «Σκοπός μου είναι να κυνηγάω κάθε φάση, γιατί κάθε φάση μπορεί να γίνει γκολ και αυτή σήμερα αλλά και με τον ΠΑΟΚ την κυνήγησα και ήρθε το γκολ».

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας: «Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και έτσι πρέπει να είναι και η συνέχεια γιατί είμαστε μια καλή ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά».

Για τα συνεχόμενα ματς που ακολουθούν: «Μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία από εδώ και πέρα αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολλούς παίκτες και στον πάγκο που μπορούν να ανταπεξέλθουν παντού και ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα».

Διαβάστε επίσης