Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

+6, +13, +15 και έχουμε ακόμη Δεκέμβρη! 

+6, +13, +15 και έχουμε ακόμη Δεκέμβρη! 
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 - 21:47

Έληξε το... “ντέρμπι” στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Παναθηναϊκό και να καταφέρνει να κερδίζει με 1-0 εν τέλει. Παρέμεινε, λοιπόν, στο -6 από τον Θρύλο. 6 βαθμούς διαφορά, με το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στον δεύτερο γύρο να είναι στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 3-2 στην Νίκαια από τον Ιωνικό και έμεινε 12+1 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι εξοργισμένος και να ζητάει αλλαγές. 12+1 βαθμούς πίσω, από τον Δεκέμβριο με την εικόνα των δύο ομάδων να δείχνει πως η διαφορά θα αυξηθεί...

Πάμε και στον Παναθηναϊκό... -15 λοιπόν οι “πράσινοι” από αρχές Δεκέμβρη. Καμία αντίσταση στον, αιώνιο Πρωταθλητή, Θρύλο! Ο Ολυμπιακός δείχνει ασταμάτητος, συνεχίζει να προχωράει αήττητος και οδεύει φουλ προς το 47ο πρωτάθλημα. Πέρασε και από το Ηράκλειο και συνεχίζει στην πρώτη θέση, αήττητος!

Κανένας ΠΑΟΚ, κανένας Παναθηναϊκός και καμία ΑΕΚ δε μπορούν να σταθούν εμπόδιο στον Θρύλο του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι “λίγοι” μπροστά στο μεγαλείο του Ολυμπιακού και η διαφορά θα αυξηθεί κι άλλο μέσα στον επόμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης