Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και που να πάνε; Ξέρουν ότι ο Θρύλος είναι ο κορυφαίος!

Και που να πάνε; Ξέρουν ότι ο Θρύλος είναι ο κορυφαίος!
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 - 00:12

Οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι οι Πέδρο Μαρτίνς, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αμφότεροι έχουν δουλέψει αρκετά για να μπορέσουν να δώσουν στον Θρύλο πολλά και να είναι οι πρωταγωνιστές στις επιτυχίες των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μία ομάδα από το μηδέν και είναι ξανά ο Θρύλος στην κορυφή, εκεί όπου του αξίζει και προχωράει για το 47ο πρωτάθλημά του!

Από την πλευρά του ο Ελ Αραμπί κάθε χρόνο δε σταματάει να «εκτελεί» τους αντιπάλους του και να είναι ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου.

Για τον Μαρτίνς βγήκαν σενάρια για την Αλ Νασρ όμως ξεκαθάρισε και ο ίδιος με δήλωσή του πως δεν υπάρχει τίποτα και μάλιστα έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά! Όπως το ίδιο ισχύει και για τον Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος επίσης πάει για ανανέωση συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους».

Μα και που να πάνε; Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα με επιτυχίες και στην Ευρώπη. Έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και αυτό το γνωρίζουν όλοι!

Διαβάστε επίσης

Εμείς, κατακτητές της κορυφής

Εμείς, κατακτητές της κορυφής

Είναι πεπρωμένο. Πιστεύεις, δεν πιστεύεις σε αυτό, είναι ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ. Ο Μαρτίνς να κάνει ακόμη πιο σπουδαία πράγματα, με τον ΘΡΥΛΟ!

Μαρτίνς Χ90 και 6Χ6!

Μαρτίνς Χ90 και 6Χ6!

Νέα ρεκόρ και νέα επιτεύγματα, από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι πέτυχε!