Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποδόσφαιρο: Άλλη μια εβδομάδα-«Γολγοθάς»!

Ποδόσφαιρο: Άλλη μια εβδομάδα-«Γολγοθάς»!
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 - 12:18

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται μέσα στην εβδομάδα που άρχισε, εκτός έδρας, αλλά και εντός έδρας. Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει δύο ματς πολύ, πολύ σημαντικά, ένα ευρωπαϊκό με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, αλλά και ένα ελληνικό, με τον Άρη, στο Καραϊσκάκη. Και τα δύο κρίνουν πολλά, στις αντίστοιχες διοργανώσεις. Γιατί και στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν… αρκούν.

Εξηγούμαστε: Στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός παίζει με την Αντβέρπ, έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση του ομίλου. Στόχος του είναι να πιάσει ακόμη και την πρώτη, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν εξαρτάται απολύτως από εκείνον. Θα πρέπει η Φενέρ να νικήσει την Άιντραχτ. Στην Ελλάδα, πάλι, νίκη επί του Άρη δεν κρίνει τίποτα, όσον αφορά στον τίτλο, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι… νωρίς. Η σεζόν έχει ακόμη δρόμο.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του άλλη μια εβδομάδα… Γολογοθά. Και είναι πάντοτε δύσκολο, επιστρέφοντας από ευρωπαϊκό ματς, να μπεις ξανά άμεσα σε ρυθμό Σούπερ Λιγκ. Με… μία προπόνηση, όλη και όλη, μετά την ευρωπαϊκή υποχρέωση. Χρειάζεται δουλειά και προσήλωση. Και χρειάζεται καθαρό μυαλό από όλους. Καθαρό μυαλό και δυνάμεις. Και ο Ολυμπιακός είναι τυχερός γιατί ολοένα και περισσότεροι παίκτες «ανεβαίνουν» και μπαίνουν στην «εξίσωση» του Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Μαρτίνς Χ90 και 6Χ6!

Μαρτίνς Χ90 και 6Χ6!

Νέα ρεκόρ και νέα επιτεύγματα, από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι πέτυχε!