Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ | Διαιτητικό: Παραιτήθηκε και η Σπετσεροπούλου!

ΕΠΟ | Διαιτητικό: Παραιτήθηκε και η Σπετσεροπούλου!
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 - 13:19

Συνεχίζεται η κατηφόρα στην ΕΠΟ. Μετά τον Κουτρίκη (ο οποίος είχε πέσει προσφάτως θύμα μαφιόζικης επίθεσης) και την παραίτησή του, ακόμη μία ήρθε να… φέρει μεγαλύτερη σκοτεινιά στην ΕΠΟ! Και το μόνο το οποίο μένει πλέον, για να αναρωτιόμαστε είναι το εξής: Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτή η ΕΠΟ;

Θυμόμαστε όλοι την πολύ πρόσφατη μαφιόζικη επίθεση, στον δικαστή του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, κ. Αθανάσιο Κουτρίκη. Μία επίθεση η οποία δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμη και παρότι η ΕΠΟ έσπευσε κατηγορηματικά να υποστηρίξει ότι δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, λίγες μέρες μετά ο κ. Κουτρίκης παραιτήθηκε από το Διαιτητικό!

Τώρα είναι σειρά της αναπληρώτριας δικαστού, κας. Αγγελικής Σπετσεροπούλου, να δηλώσει παραίτηση! Μία κίνηση, η οποία σηκώνει ακόμη περισσότερη σκόνη, γύρω από μία… κατασκονισμένη ΕΠΟ, των ερωτηματικών, των αποριών και των… σκιών. Την ΕΠΟ των χιλίων προβλημάτων! Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τον λόγο παραίτησης της κας. Σπετσεροπούλου, αλλά τα ερωτηματικά είναι, ξανά πολλά και μένει να φανεί αν η κατηφόρα της ΕΠΟ έχει… τέλος ή όχι!

Διαβάστε επίσης