Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεταφέρεται άμεσα στην Κρήτη η ανθρωπιστική βοήθεια!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεταφέρεται άμεσα στην Κρήτη η ανθρωπιστική βοήθεια!
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 - 15:34

Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του ηγέτη και Προέδρου του Ολυμπιακού μεταφέρεται άμεσα στην Κρήτη και διατίθεται εκεί όπου υπάρχει ανάγκη! Ο Ολυμπιακός είχε γνωστοποιήσει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σύλλογος θα σταθούν δίπλα και στις δύο αυτές περιοχές στο Καστέλλι και στο Αρκαλοχώρι, οι οποίες δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τους σεισμούς και έχουν ανάγκη! Και όπου υπάρχει ανάγκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ΠΑΡΩΝ!

Όπως ενημέρωσε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την Τρίτη το βράδυ αναχωρεί ακτοπλοϊκώς η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον σεισμόπληκτο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, η οποία περιλαμβάνει 28 σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC.

Η αποστολή βοήθειας φτάνει το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο και από εκεί θα αναχωρήσει αμέσως για το Επαγγελματικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου όπου θα δωρισθούν δύο σχολικές αίθουσες. Από την προηγούμενη μέρα, θα έχουν φτάσει ακόμα δύο σχολικές αίθουσες οι οποίες θα έχουν συναρμολογηθεί.

Στις 10:30 θα φύγουν με προορισμό το 1ο κ 2ο Δημοτικό Σχολείο τα οποία συστεγάζονται. Σε όλα τα σχολεία, θα μοιραστούν μπάλες και προστατευτικές μάσκες.

Της αποστολής θα ηγείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, κ. Βασίλης Βασιλειάδης καθώς και ομάδα εθελοντών. Άπαντες θα επιστρέψουν στον Πειραιά την Πέμπτη το πρωί.

Πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο, ο ηγέτης και Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πάντα δίπλα στον Έλληνα και όχι μόνο, ο Θρύλος!

Διαβάστε επίσης

Αυτούς θα υπολογίσετε;

Αυτούς θα υπολογίσετε;

Ομάδες που με τα χίλια ζόρια νικάνε η μία την άλλη και… ασθμαίνουν, θα κάνουν τον Ολυμπιακό να… ανησυχήσει, για τον τίτλο;