Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τσιμίκας εκπροσώπησε τη Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου! (photo)

Ο Τσιμίκας εκπροσώπησε τη Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου! (photo)
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 - 21:10

Τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εκπροσώπησε ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έκανε αναφορά και στον Ολυμπιακό.

«Από παιδί είχα όνειρο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα στη Λίβερπουλ», είπε αρχικά ο Έλληνας μπακ.

Για τον Γιούργκεν Κλοπ και την αγωνιστική αλλαγή του: «Μου είπε τι θέλει από μένα. Ήταν πάντα δίπλα μου, πάντα εκεί όταν χρειαζόμουν να τον ρωτήσω κάτι. Τον ευχαριστώ για πολλούς λόγους. Έπαιζα διαφορετικά στον Ολυμπιακό».

Όταν ήρθα εδώ, είχα συνηθίσει να παίζω διαφορετικά στον Ολυμπιακό όπου ήμουν πριν. Φυσικά, ο προπονητής μου ήθελε καινούργια πράγματα. Με είδε και μου μίλησε, εξηγώντας μου τι ακριβώς θέλει από εμένα. Ήταν δίπλα μου και προσπάθησε να με βοηθήσει. Και με βοήθησε αρκετά και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν πάντοτε εκεί για εμένα, ακόμη και για να τον ρωτήσω κάτι. Θέλω να τον ευχαριστήσω.

Νομίζω έχω εξελιχθεί αρκετά ως ποδοσφαιριστής. Ο προπονητής με βοήθησε αρκετά, ακόμη και την περασμένη σεζόν που ήμουν τραυματίας αρχικά και μετά με COVID όπου ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα. Έβλεπα τον Ρόμπερτσον αρκετές φορές όταν έπαιζε και προσπάθησα να κάνω ακριβώς τα ίδια. Έχω εξελιχθεί αρκετά, αλλά μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο».

Για το «κεφαλοκλείδωμα» του Κλοπ στους πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Οριγκί απέναντι στη Γουλβς: «Δεν θυμάμαι πότε με έπιασε από τον λαιμό ο coach, αλλά είμαι καλά! Νομίζω θα είμαι εντάξει για να παίξω αύριο. Ο Ντιβόκ μάς έδωσε αυτή τη χαρά».

Διαβάστε επίσης