Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμύθα, άφησες την πρόταση στη μέση

Παραμύθα, άφησες την πρόταση στη μέση
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 - 10:14

Κοιτάξτε. Τα πράγματα είναι απλά. Όταν κάτι δεν πάει καλά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την παραμύθα φταίει μόνο ο Μαρινάκης. Κανείς άλλος. Αντιστοίχως, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στον ΠΑΟΚ, δηλαδή… πάντα, φταίει μόνο… κάποιος άλλος και ποτέ ο Ιβάν. Αυτό είναι το μότο τους. Με αυτό κοιμούνται κάθε βράδυ και ξυπνούν κάθε πρωί. Και, ακόμη και σήμερα, μετά από όλη αυτή την κατάντια, στην οποία έχει περιέλθει ο ΠΑΟΚ του Ιβάν, ο Ιβάν… δεν φταίει. Φταίνε άλλοι. Ο Ιβάν είναι μόνο για να… σώζει! Τα λάθη τα κάνουν, μόνο και πάντα, οι άλλοι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Μόνο ο Ιβάν μπορεί να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο» μας λέει η παραμύθα σε τίτλο ανάλογου ύφους πονήματος, το οποίο εντελώς τυχαία (μα εντελώς όμως) κάνει άλλη μια αγιογραφία στον… Ιβάν. Πρωτάκουστο, για την παραμύθα, δεν συνηθίζει κάτι τέτοιο…

Αν διαβάσει κανείς το πόνημα, θα δει ότι φταίνε οι απουσίες με τραυματισμούς, η έλλειψη κατάλληλου ανθρώπου να εξηγήσει το πλάνο και να κρατήσει Λουτσέσκου και παίκτες ανεπηρέαστους (από τι;!), η πίεση (ποια πίεση στο μείον άπειρο που είναι; Βάζουν πάλι στόχο το Κύπελλο και… καθάρισαν!) και… αυτά! Αυτά φταίνε που ο ΠΑΟΚ θυμίζει ομάδα Super League 2 την οποία ο Ολυμπιακός Β του Ιμπαγάσα θα έκανε… μια χαψιά (αλήθεια, δεν είναι απλή αναλογία)! Και ουχί ο Ιβάν! Ο Ιβάν είναι ώρα να… πάρει αποφάσεις και να… ρίξει τη γροθιά στο μαχαίρι!

Βλέπετε, μέχρι τώρα αποφάσιζε άλλος, για όλα όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ. Δεν αποφάσιζε ο Ιβάν. Οπότε αφού δεν αποφάσιζε ο Ιβάν, θα έρθει τώρα ο Ιβάν και θα… γλιτώσει τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, από αυτά που δεν έκανε ο Ιβάν!

Ε, ρε παραμύθα…

Διαβάστε επίσης