Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπόνηση τώρα στο Ρέντη!

Προπόνηση τώρα στο Ρέντη!
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 - 11:10

Αυτή την ώρα προπονούνται για τελευταία φορά οι παίκτες του Ολυμπιακού, στο Ρέντη, πριν την αναμέτρηση με την Αντβέρπ. Η προπόνηση που θα κρίνει όσα θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης, στην Αμβέρσα, διεξάγεται αυτή την ώρα, στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζεται πριν τους εκτός έδρας αγώνες. Ο Μαρτίνς θα δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, ενόψει του μεγάλου ματς της Πέμπτης και θα κρίνει πως θα κινηθεί, αναφορικά με την 11άδα.

Σε πρώτη φάση, αυτό που προκύπτει είναι η επιστροφή του Μαντί Καμαρά στην 11άδα. Ο Αφρικανός άσος αναμένεται να είναι παρών στο Βέλγιο και στους 11 του Μαρτίνς, απέναντι στην Αντβέρπ, αφού μπαίνοντας στο ματς με τον ΟΦΗ, προ ημερών, έδειξε πιο φρέσκος, σε σχέση με προηγούμενα ματς. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Εμβιλά στα χαφ. Ο Γάλλος είναι τρομερά ανεβασμένος και το έδειξε και στο Ηράκλειο, όπου έκανε… τα πάντα, απέναντι στον ΟΦΗ.

Μία θέση «παίζεται» στην άμυνα, ανάμεσα στον Ουσεϊνού Μπα και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Θα φανεί η επιλογή του Μαρτίνς, με τους δύο παίκτες να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε και αύριο.

Διαβάστε επίσης