Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντβέρπ: Σκέφτεται ροτέισον ο Πρίσκε

Αντβέρπ: Σκέφτεται ροτέισον ο Πρίσκε
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 - 14:27

Η Αντβέρπ έχει μπροστά της τον Θρύλο, αλλά παράλληλα έχει και το μυαλό στη Σταντάρ Λιέγης. Κάτι το οποίο βολεύει ιδιαιτέρως τον Ολυμπιακό και, για να το πούμε και σωστά… μακάρι να είναι έτσι. Ο Πρίσκε, μάλιστα, σκέφτεται να κάνει ροτέισον και να κρατήσει παίκτες και δη τον Ναϊνγκολάν, για το ματς πρωταθλήματος.

«Θέλουμε να τελειώσουμε σωστά και για το καλό του βελγικού ποδοσφαίρου. Είναι απαραίτητο ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η άμυνά μας έχει βελτιωθεί τον τελευταίο μήνα, δεν δίνουμε φάσεις στους αντίπαλους και αν δε δεχτούμε γκολ για πρώτη φορά στον όμιλο θα είναι καλή βάση για τη νίκη, αλλά όχι το παν. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, αλλά να δούμε και άλλους», είπε ο Μπρίαν Πρίσκε στη συνέντευξη Τύπου.

«Έχουμε τη θέληση για τους πρώτους τρεις βαθμούς νίκης έστω κι αν δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κανένα άγχος και αυτό θα μας διευκολύνει για το στόχο», είπε από την πλευρά του ο Βάινς.

Διαβάστε επίσης