Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξενιτίδης: «Συνεχίζουμε αήττητοι»

Ξενιτίδης: «Συνεχίζουμε αήττητοι»
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 - 17:25

Στην τραγική κατάσταση του γηπέδου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο αρχηγός του Ολυμπιακού Β’, Γιώργος Ξενιτίδης. Ο μέσος του Θρύλου ανέφερε πως το γήπεδο ήταν επικίνδυνο και πως χαίρεται που φεύγουν όλοι υγιείς από το γήπεδο.

Επίσης, τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει αήττητη και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της να συνεχιστεί αυτή η πορεία, ενώ έκλεισε δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων.

«Παίξαμε καλά, αλλά πραγματικά το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση και θα πρέπει αυτό να το δουν οι αρμόδιοι. Ήταν επικίνδυνο για τους παίκτες. Όλοι τα δώσαμε όλα και εμείς και τα Τρίκαλα. Έγιναν πολλές μονομαχίες και αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά. Χαιρόμαστε τουλάχιστον που φεύγουμε όλοι υγιείς από αυτό το γήπεδο.

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Συνεχίζουμε αήττητοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να συνεχιστεί η πορεία. Δεν χαιρόμαστε με τις ισοπαλίες, αλλά όταν ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να το κερδίσουμε καλύτερα να μην το χάσουμε. Μπράβο και στα Τρίκαλα, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης