Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Με το βλέμμα στην κορυφή! (photo)

Ολυμπιακός Β’: Με το βλέμμα στην κορυφή! (photo)
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 - 22:14

Για ένα ακόμη παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία ήρθε ισόπαλη με 0-0 με τα Τρίκαλα σε εκτός έδρας, εξ’ αναβολής, αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Super League 2. Ο Ολυμπιακός Β’, παρέμεινε αήττητος για 5 αγωνιστικές, και έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός, έχει επικρατήσει των ΠΑΟΚ Β’ (3-1), ΑΕΛ (1-0) και Πανσερραϊκού (2-1), ενώ έχει έρθει ισόπαλος με Απόλλωνα Λάρισας (2-2) και Τρίκαλα (0-0) και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς πίσω από την Βέροια, που είναι στην κορυφή, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι παραπάνω.

Στη 2η θέση βρίσκεται η Ξάνθη με 13 βαθμούς σε 5 παιχνίδια και, μετά τον Ολυμπιακό, ακολουθεί στην 4η θέση η Αναγέννηση Καρδίτσας με 9 βαθμούς σε 5 παιχνίδια. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα αποδίδει πολύ ωραία στον αγωνιστικό χώρο, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και δείχνει σταθερότητα και αστείρευτο ταλέντο.

Έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει έτσι, και εμείς θα παρακολουθούμε την εξέλιξη των επόμενων παικτών της πρώτης ομάδας του Θρύλου, με κάθε ευκαιρία…

Δείτε εδώ τη βαθμολογία:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ολυμπιακός Β’: Με το βλέμμα στην κορυφή! (photo)

Διαβάστε επίσης