Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατάσκοποι… φουλ στο Μποσουίλ

Κατάσκοποι… φουλ στο Μποσουίλ
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 - 14:23

Μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό ΚΑΙ από αυτή την οπτική γωνία. Την… κατασκοπική. Ο Θρύλος παίζει το βράδυ την πρώτη θέση του ομίλου στο Europa League (ιδανικά και αν πάει όπως πρέπει και το άλλο ματς) και έτσι οι ποδοσφαιριστές του έχουν κάθε λόγο να τα δώσουν ΟΛΑ για την ομάδα και για τους στόχους της! Και το γήπεδο της Αντβέρπ αναμένεται να… κοχλάζει από κατασκόπους!

Δεν έχει και λίγους παίκτες ο Θρύλος, που τραβούν το ενδιαφέρον. Αγκιμπού. Μαντί. Σισέ. Μπα. Μασούρας και όχι μόνο. Παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορεί να απασχολήσουν και… μεταγραφικά, την καθημερινότητα στον Ολυμπιακό. Αναμένεται και απόψε να είναι υπό εξέταση στο Μπουσουίλ, στο οποίο θα δώσουν το παρών αρκετοί σκάουτερ, από αρκετές ομάδες της Ευρώπης.

Είναι δεδομένο ότι οι παραπάνω παίκτες (και όχι μόνο) παρακολουθούνται στενά, από ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι ξέρουν καλά ότι ο Θρύλος είναι… χρυσορυχείο μεταγραφικό. Μπορεί να πουλάει ακριβά, αλλά πουλάει ΚΑΛΑ. Καλούς παίκτες. Και για αυτό… παρακολουθείται. Και θα παρακολουθείται και απόψε!

Διαβάστε επίσης