Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Χαοτική η απόσταση από Ηράκλειο σε Αμβέρσα! (video)

Ολυμπιακός: Χαοτική η απόσταση από Ηράκλειο σε Αμβέρσα! (video)
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 - 12:06

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χθες με την Αντβέρπ, με στόχο να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και να πάρει μια νίκη. Αυτό δεν έγινε χθες, καθώς ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε μακριά… από τον καλό του εαυτό και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αντβέρπ.

Ο Θρύλος, προερχόταν από την νίκη μέσα στον ΟΦΗ με 1-3, πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση, ίσως την πιο ολοκληρωμένη εμφάνισή του στη φετινή σεζόν στο δεύτερο 45λεπτο στο Ηράκλειο. Δημιούργησε πολλές φάσεις, κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα και βρήκε και γκολ.

Από την, ίσως, καλύτερη φετινή εμφάνιση, φτάσαμε στην, ίσως, χειρότερη. Ο Ολυμπιακός στην Αμβέρσα, δεν είχε δημιουργία, δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια και έδειχνε να μη μπορεί να κυνηγήσει, ουσιαστικά, αυτό που ήθελε. Το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε. Είναι η χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση του Ολυμπιακού, με αυτόν στο… τιμόνι.

Τώρα, ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει αντίδραση! Να επαναφέρει τον καλό του εαυτό στο προσκήνιο και να συνεχίσει την πορεία του για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Να κερδίσει τον Άρη την Κυριακή (12/12) και να πάει με φόρα στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο (15/12).

Διαβάστε επίσης