Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τραϊανός Δέλλας για το «πέστε κάτω»: «Δεν θα ξαναέκανα κάτι τέτοιο» (video)

Τραϊανός Δέλλας για το «πέστε κάτω»: «Δεν θα ξαναέκανα κάτι τέτοιο» (video)
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 - 10:29

Μία… ιστορική ποδοσφαιρική στιγμή, η οποία έχει χαραχτεί για πάντα, στη μνήμη όλων, είναι εκείνη κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κάθισαν στο χορτάρι του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να διακοπεί το ματς με τον Ολυμπιακό… Ήταν 10/1/2001…

Γνωστή η ιστορία, δεν χρειάζεται να την αναλύσουμε ιδιαιτέρως εδώ. Ξέρουν άπαντες τι έγινε εκείνο το βράδυ, πως έγινε και γιατί έγινε… Μία κίνηση, η οποία έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού. Σύνθημα το οποίο τραγουδούν ακόμη, στις μεταξύ μας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ… Για εκείνη τη βραδιά, για εκείνο το καταφανές λάθος των παικτών της ΑΕΚ, όπως και ο ίδιος το βλέπει, μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας, σε συνέντευξή του στους Betarades.gr.

Ο Έλληνας προπονητής, σε ερώτηση φιλάθλου για το αν έχει κάνει ένα λάθος στην καριέρα του, για το οποίο μετανιώνει, αναφέρθηκε σε αυτό ακριβώς το ματς, λέγοντας: «Το μοναδικό λάθος, το οποίο δεν το έκανα πλέον, ήταν σε εκείνο το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ολυπιακό. Είχαμε καθίσει σχεδόν όλοι οι παίκτες κάτω, για να διακοπεί το παιχνίδι. Θεωρώ ότι από μεριάς μου έγινε περισσότερο λόγω απειρίας, παρά… Νομίζω ότι δεν θα ξαναέκανα κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο Δέλλας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης