Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ηλεκτροσόκ» δημιουργικά και επιθετικά

«Ηλεκτροσόκ» δημιουργικά και επιθετικά
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 - 12:49

Ένας βασικός λόγος, για τον οποίο η ομάδα του Ολυμπιακού «δεν πατάει καλά» το τελευταίο -μικρό- διάστημα, είναι το ντεφορμάρισμα βασικών παικτών του στην επίθεση. Δεν είναι μόνο τα γκολ, τα οποία εκείνοι οι ποδοσφαιριστές βάζουν και τα οποία έχουν λείψει από την ομάδα. Είναι και το γεγονός ότι δείχνουν να περνούν μία μικρή περίοδο ντεφορμαρίσματος, η οποία ταυτίζεται με μία μικρή περίοδο ντεφορμαρίσματος της ομάδας, συνολικά. Αναφερόμαστε στους μέσους και επιθετικούς, όπως τον Μαντί Καμαρά, τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Μασούρα, τον Ελ Αραμπί, τον Τικίνιο.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι, οι οποίοι με δικά τους γκολ και με τη δική τους, συνολικά καλή εικόνα, μπορούν να τραβήξουν μπροστά τον Ολυμπιακό. Και το έκαναν/κάνουν και φέτος. Όμως εδώ και λίγο καιρό δείχνουν όλοι να έχουν μείνει μακριά από τον καλό εαυτό τους. Έδειχναν να έχουν μπει πιο δυνατά στην αρχή της σεζόν και να πατούν καλύτερα, από ό,τι πατούν τώρα. Αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο ο Μαρτίνς οφείλει να εξετάσει και ίσως να κάνει και μερικά τετ-α-τετ παραπάνω, με τους άνωθεν παίκτες.

ΟΚ, δεν θα πούμε εμείς στον Μαρτίνς πως θα κάνει τη δουλειά του. Απλώς αναφέρουμε τι έχει κάνει ξανά στο παρελθόν ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος είναι η αλήθεια ότι ξέρει πως να παίρνει το «κάτι παραπάνω» από τους ποδοσφαιριστές του και να τους ωθεί μπροστά. Ένα «ηλεκτροσόκ» δημιουργικά και επιθετικά χρειάζεται η ομάδα, για να αρχίσει να βρίσκει πάλι αυτή την τρομερή «χημεία» που έβγαζε, το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Και θα βρει ξανά τον καλό εαυτό της.

Διαβάστε επίσης

Το... χαστούκι της FIFA στην ΕΠΟ

Το... χαστούκι της FIFA στην ΕΠΟ

«Επέστρεψε στην ΕΠΟ το Καταστατικό απαιτώντας άμεσα διορθώσεις που αφορούν σε έννοιες της Ολιστικής Μελέτης!», αποκάλυψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αήττητος στο 2022!

Αήττητος στο 2022!

Το 4/4 θέλει να πετύχει ο Θρύλος μέχρι την διακοπή για τα Χριστούγεννα…