Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αήττητος και στη Θεσσαλονίκη ο μάγκας Ολυμπιακός!

Αήττητος και στη Θεσσαλονίκη ο μάγκας Ολυμπιακός!
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 - 16:39

Αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΛΥΓΑ! Αφού δεν κέρδισε τον Ηρακλή (Τρίγλια ΠΟ) τουλάχιστον δεν έχασε (0-0) και προχωρά με ηθικό… ακμαιότατο στη SL2! Κορυφαίος ο Τζολάκης!

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη. Ο Ιμπαγάσα δεν έκανε πολλές αλλαγές, αλλά μόνο… επιβεβλημένες. Η ομάδα έβγαλε ξανά φρεσκάδα και ταχύτητα και απέναντι σε ακόμη μία ομάδα πιο έμπειρη, απέναντι σε ποδοσφαιριστές με παραστάσεις, έδειξε ότι είναι σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ επίπεδο. Είχε τις φάσεις του ο Θρύλος στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να βρει γκολ, αλλά δεν ήταν τόσο ουσιαστικός, στην τελική προσπάθεια. Σε οποιαδήποτε φάση ο Ηρακλής (ή Τρίγλια αν προτιμάτε) έφτασε κοντά στο γκολ, ο Τζολάκης ήταν εκεί και σταματούσε τον κίνδυνο! Εξαιρετικός ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού Β’, μεγάλη ελπίδα για το μέλλον… Σκορ δεν είχε το πρώτο μέρος, στο 0-0 οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Τα καλύτερα του πρώτου ημιχρόνου

25' Μακρινό σουτ του Κάκκο, έδιωξε ο Τζολάκης! Στη συνέχεια ο Καρτσαμπάς βούτηξε για πέναλτι μέσα στην περιοχή, το οποίο φυσικά και δεν υπάρχει. Ο Τζολάκης δεν έκανε καμία παράβαση, έπεσε μόνος του ο παίκτης του Ηρακλή.

30' ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία με τον Κίτσο να σουτάρει από αριστερά και μέσα στην περιοχή, η μπάλα ΕΛΑΧΙΣΤΑ άουτ!

32' Νέο καλό σουτ για τον Θρύλο, από τον Βοΐλη μέσα στην περιοχή, κόντρα στον Παπαστεριανό και κόρνερ!

40' ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Αγγίζει το 0-1! Γύρισμα του Κίτσου από αριστερά, μέσα στην περιοχή, σουτ στην κίνηση του Κωστή, η μπάλα πάνω από την εστία του Παλαβράκη!

45' ΤΡΟΜΕΡΗ έξοδος του Τζολάκη, στα πόδια του Κάκκο, σώζει την κάθετη πριν γίνει τετ-α-τετ!!

Η επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν ήταν το ίδιο καλός, αλλά και πάλι αμύνθηκε σωστά και έδειξε ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο! Ο Ηρακλής προσπάθησε να διατηρήσει τον Ολυμπιακό προς την εστία του Τζολάκη και να πιέσει, έχοντας ώθηση και από την έδρα του. Αλλά οι αλλαγές του Ιμπαγάσα φρέσκαραν την ομάδα και έδωσαν νέα ώθηση για να διατηρηθεί το 0 πίσω και να ψάξει ο Θρύλος το γκολ μπροστά. Δεν είχε καθαρές ευκαιρίες όμως να σκοράρει, η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία βέβαια, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει, για άλλο ένα ματς ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ και συνεχίζει αήττητη, να δουλεύει και να χτίζει χαρακτήρα. Ο Θρύλος οφείλει να δουλέψει καλύτερα στην επίθεση και να βελτιώσει την εικόνα του εκεί, για να δείξει ότι μπορεί να κάνει και καλύτερα πράγματα, από πλευράς αποτελεσμάτων.

Τα καλύτερα του δευτέρου ημιχρόνου

62': Πολύ έξυπνη εκτέλεση του Κωστή, στρώνει στον Ξενιτίδη, ο οποίος επιχειρεί ένα σουτ έξω απο την περιοχή και η μπάλα κοντράρει στα σώματα.

71': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Βοΐλη. Οφσάιντ έδωσε ο βοηθός. Δεν υπάρχει οφσάιντ όμως.

83': Σουτάρει ο Βιτίνιο, μπλοκάρει ο Τζολάκης.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΠΟ: Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Χρουσιέλ, Παπαστεριανός Α., Πήλιος, Παπαστεριανός Μ., Καρτσάμπας, Κάκκο (70’ Βιτίνιο), Ματίας΄Τόμας (60’ Τότσκα), Μπαστακός (80’ Κωστούλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U23: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς (63’ Λιάτσος), Ντόι, Κίτσος, Κωστή (74’ Τσέλιος), Σουρλής, Βοΐλης (86’ Σαπουντζής).

Διαβάστε επίσης