Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λόπες: «Νιώθω όλο και καλύτερα» 

Λόπες: «Νιώθω όλο και καλύτερα» 
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - 00:39
Χαρούμενος με τη νίκη και για την ασίστ που έδωσε στο γκολ της νίκης είναι ο Ρόνι Λόπες, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ δήλωσε πως νιώθει όλο και καλύτερα και πως θέλει να συνεχίσει έτσι, ενώ όσον αφορά την αυριανή κλήρωση δήλωσε πως θα του άρεσε να αντιμετωπίσει την Σεβίλλη.
Κλείνοντας, όσον αφορά την σωματική κατάσταση του, δήλωσε πως νιώθει να είναι σε καλή κατάσταση.
«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Είμαι λίγο λυπημένος που έχασα ένα γκολ, αλλά έδωσα την ασίστ για το γκολ της νίκης. Κρίμα που δε μέτρησε το γκολ του Μασούρα, θα ήταν μία ωραία ασίστ.
Βελτιώνομαι με την πάροδο του χρόνου, νιώθω όλο και καλύτερα, ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Έχω ενσωματωθεί και είμαι καλά. Μπορώ να μιλήσω μόνο για το παρόν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Θα δούμε».
Για την αυριανή κλήρωση: «Θα μου άρεσε να παίξουμε με τη Σεβίλλη. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, θα περιμένουμε τον αντίπαλο».
Για το αν θα χάσει κι άλλα κιλά σχολίασε ότι «Ο διατροφολόγος επιμένει ότι πρέπει να χάσω κι άλλα, αλλά εγώ νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση, έχω καταφέρει να τα διατηρήσω, κάτι που είναι το πιο σημαντικό».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν έχει δοκιμάσει μελομακάρονα και κουραμπιέδες: «Οχι και ελπίζω να μην τα ανακαλύψω γιατί μου αρέσουν τα γλυκά».

Διαβάστε επίσης