Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Ώρα Ευρώπης, ώρα κλήρωσης Europa!

Ολυμπιακός: Ώρα Ευρώπης, ώρα κλήρωσης Europa!
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - 09:59

Η μεγάλη στιγμή ακόμη μίας ευρωπαϊκής κλήρωσης έφτασε, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωρά στην Ευρώπη και συνεχίζει να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός των συνόρων. Έφτασε κιόλας η ώρα των αγώνω πλέι οφ στα νοκ-άουτ του Europa League! Ο Θρύλος μαθαίνει αντίπαλο στις 14:00!

Εκείνη την ώρα διεξάγεται στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση του Europa League, με τον Θρύλο να περιμένει να μάθει με ποια από τις ομάδες, οι οποίες έρχονται από το Champions League, θα κληρωθεί.

Ο Ολυμπιακός, ως 2ος στον Δ’ όμιλο του Europa League, θα είναι μία από τις ομάδες, οι οποίες θα κοντραριστούν με τις 3ες από τους ομίλους του Champions League. Ως γνωστόν, τα ονόματα τα οποία έρχονται από εκεί είναι πάντοτε ιδιαιτέρως… καυτά! Τα έχουμε αναφέρει προ πολλού, αλλά θα σας τα πούμε ξανά.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

* Μπαρτσελόνα

* Λειψία

* Ντόρτμουντ

* Σεβίλλη

* Πόρτο

* Σέριφ Τίρασπολ

* Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

* Αταλάντα

Θυμίζουμε: Με τις πέντε από τις οκτώ ομάδες ο Ολυμπιακός έχει... παρελθόν στην Ευρώπη και έχει παίξει ξανά μαζί τους. Δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τις Λειψία, Αταλάντα, Ζενίτ. Ο πρώτος αγώνας του Θρύλου θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου εκτός έδρας και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Τα λέμε στις 14:00 για την κλήρωση live!

Διαβάστε επίσης