Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολο έργο η πρόκριση στους «16» του Champions League!

Δύσκολο έργο η πρόκριση στους «16» του Champions League!
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - 14:46

Εντάξει, επίτηδες το γράψαμε… Αφού βλέπεις της ομάδες και λες «μπέρδεψαν τις ταμπέλες. Αντί για του Τσου Λου, βάλανε Γιουρόπα…»! Και όμως! Είναι Europa League η διοργάνωση, αν και… Champions League οι ομάδες.

Κοιτάξτε, για να το πούμε απλά. Είναι μία πολύ δύσκολη κλήρωση. Η Αταλάντα είναι σε τρομερή κατάσταση και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι και άτρωτη. Ούτε και κάποιο μεγαθήριο. Ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο, σίγουρα δεν παίρνει τον τίτλο του φαβορί, αφού η Αταλάντα είναι μία κορυφαία ομάδα, αυτή τη στιγμή, στη διοργάνωση και ικανή να κάνει τρομερά πράγματα στο χορτάρι. Αλλά από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι ΕΠΙΣΗΣ ομάδα επιπέδου Champions League. Διαφωνεί κανείς;

Ο Θρύλος έχει κάνει τρομερά πράγματα στο Τσου Λου, έχει κοντράρει στα ίσα μεγαθήρια, έχει χάσει στις λεπτομέρειες προκρίσεις στους «16» του θεσμού και φέτος βρίσκεται στο Europa League όπου τις περισσότερες φορές έρχεται ως τρίτος από το Τσου Λου. Θα μπορούσε να είναι, δηλαδή, στη θέση της Αταλάντα…

Δεν θα είναι εύκολο. Κάθε άλλο. Αλλά στον Ολυμπιακό αρέσουν τα δύσκολα. Το έχουμε πει τόσες και τόσες και τόσες φορές… Δεν είναι μαθημένος ο Ολυμπιακός στα… στρωτά και στα εύκολα. Θέλει προκλήσεις! Να ακόμη μία, λοιπόν. Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και θα το παλέψει μέχρις εσχάτων!

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε η διαφορά, άρχισε η κλάψα και η παραμύθα!

Άνοιξε η διαφορά, άρχισε η κλάψα και η παραμύθα!

Να τους βλέπεις να σου λένε μέχρι χθες ότι ο Άρης είναι… «ομάδα σου» (γελάμε!) και άλλα τέτοια παλαβά και από χθες το βράδυ να σου λένε ότι τον… «έσφαξες» (επίσης γελάμε!!) και να τον υπερασπίζονται!

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Europa League!

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Europa League!

Δείτε αναλυτικά όλα τα ζευγάρια, τα οποία προέκυψαν από την κλήρωση των play off στα νοκ άουτ του θεσμού, με τον Ολυμπιακό φυσικά να δίνει το παρών!