Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πιστεύει ο κόουτς: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να περάσουμε!»

Το πιστεύει ο κόουτς: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να περάσουμε!»
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - 15:35

Η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τον έφερε μπροστά στην Αταλάντα και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το δικό του σχόλιο, για την κλήρωση του Europa League! Ο προπονητής του Θρύλου, παρά τη δυσκολία της κλήρωσης, κρατά την αισιοδοξία του και την πίστη του στην ομάδα του, αλλά και στο πλάνο του!

Αρχικά ο τεχνικός της ομάδας μας τόνισε: «Θα συναντήσουμε μία δυνατή ομάδα. Είναι η ομάδα που περισσότερο από όλες έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια στο ranking της UEFA, ενώ στην Ιταλία κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια είναι η ομάδα που εξελίσσεται περισσότερο στην Ιταλία και είναι πολύ δυνατή, προσανατολισμένη από τον Γκασπερίνι. Επομένως θα είναι μία συνάντηση τρομερά δύσκολη. Όμως είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να περάσουμε, ώστε να πετύχουμε μία ακόμη πρόκριση».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρτίνς απάντησε αν είναι σημαντικό το γεγονός πως η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:
«Ναι, για εμένα είναι. Είναι σημαντικό που θα παίξουμε πρώτα εκτός έδρας και μετά μπροστά στους φιλάθλους μας μέσα στο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε αυτόν τον γύρο προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Ο Φωτιάς... ζάχαρη για τον ΠΑΟΚ!

Ο Φωτιάς... ζάχαρη για τον ΠΑΟΚ!

Ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν VAR στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-2, όπου οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι.

Άνοιξε η διαφορά, άρχισε η κλάψα και η παραμύθα!

Άνοιξε η διαφορά, άρχισε η κλάψα και η παραμύθα!

Να τους βλέπεις να σου λένε μέχρι χθες ότι ο Άρης είναι… «ομάδα σου» (γελάμε!) και άλλα τέτοια παλαβά και από χθες το βράδυ να σου λένε ότι τον… «έσφαξες» (επίσης γελάμε!!) και να τον υπερασπίζονται!