Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Μετά το +8, όλη η προσοχή στον Ατρόμητο την Τετάρτη! (video)

Ολυμπιακός: Μετά το +8, όλη η προσοχή στον Ατρόμητο την Τετάρτη! (video)
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 - 01:18

Πίσω του αφήνει ο Ολυμπιακός τα πάντα και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (15/12, 19:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Έχουμε αγώνα και μεσοβδόμαδα και όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται για αυτόν.

Και είναι δεδομένο πως θέλει μεγάλη προσοχή και κανείς δεν πρέπει να μπει χαλαρός. Είναι το πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου και κανείς δεν ξεχνάει ότι στο Καραϊσκάκη «πετάξαμε» δύο βαθμούς με αυτήν την ομάδα (0-0). Η μία από τις δύο (εντός έδρας) απώλειες στον πρώτο γύρο της Super League.

Στις 19:30, την Τετάρτη, λοιπόν, ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς δίνει άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, για την 14η αγωνιστική της Super League και θέλει να συνεχίσει με νέα νίκη το δρόμο για το 47ο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη και ακολούθως ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή. Και ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του τα νέα της κλήρωσης με την Αταλάντα, καλείται να «ξεχάσει» το +8 και να τα δώσει όλα για να πάρει άλλη μία νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης