Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’-Βέροια: Ημίχρονο χωρίς σκορ, ελέγχει ο Θρύλος

Ολυμπιακός Β’-Βέροια: Ημίχρονο χωρίς σκορ, ελέγχει ο Θρύλος
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 - 15:48

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε στο ματς και προσπάθησε να πάρει κατοχή και να δημιουργήσει. Με Σουρλή και Αποστολόπουλο να δίνουν τον τόνο, αναπτυσσόταν με ταχύτητα. Η Βέροια με Γιακουμάκη είχε απειλήσει 3 φορές, μέσα σε 3 λεπτά! Στο 8’, στο 10’ και ξανά στο 11’ ο Έλληνας φορ της Βέροιας προσπάθησε να νικήσει τον Τζολάκη, αλλά ο νεαρός γκολκίπερ του Θρύλου κράτησε το μηδέν πίσω! Σε φόρμα ο Τζολάκης, δείχνει σε κάθε ματς που περνάει ότι βελτιώνεται και ανεβάζει το επίπεδό του! Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να κρατήσουν την υπομονή τους και να κυκλοφορούν με ηρεμία την μπάλα, για να μη δίνουν κατοχές στη Βέροια, κάνοντας λάθη.

Μέχρι το ημίωρο του ματς, αυτό είχε ισορροπήσει αρκετά. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι εκτός από το να αμυνθεί σωστά και να κρατήσει το «μηδέν παθητικό», μπορεί και να παράξει ποδόσφαιρο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αρχίσει να πιέζει και να βγαίνει περισσότερο μπροστά. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα καλείται να αντιμετωπίσει έμπειρες και δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι νεαροί παίκτες του «Κάνιο» φέρουν στο στήθος τον Έφηβο. Και αυτό από μόνο του δίνει μεγάλη βαρύτητα στην προσπάθειά τους…

Στο 0-0 τα πρώτα 45 λεπτά του ματς στην Καισαριανή, με την ομάδα του Ιμπαγάσα να μην απειλείται, αλλά να μην πιέζει και πολύ στην επίθεση… Είχε μία κεφαλιά του Κωστή, πολύ νωρίς στο ματς, αλλά και ένα σουτ από μακρινή απόσταση του Ξενιτίδη, το οποίο έβγαλε ο Βελλίδης. Ο Θρύλος ήθελε να γίνει πιο ουσιαστικός μπροστά και να βρει γκολ.

Διαβάστε επίσης