Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά φέρνουν η εμπιστοσύνη και η στήριξη

Αυτά φέρνουν η εμπιστοσύνη και η στήριξη
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 - 11:17

Η πορεία του Ρόνι Λόπες είναι σαν εκείνη του Ολυμπιακού, σε όλες τις διοργανώσεις: Ανοδική.

Αυτά κάνει η εμπιστοσύνη και η στήριξη.

Αυτά κάνει η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και η στήριξη στον ποδοσφαιριστή του, από τον οποίο ΜΟΝΟ εκείνος βλέπει πραγματικά τι μπορεί να πάρει. Μόνο εκείνος είδε εξ αρχής τι μπορεί να κερδίσει, έχοντας τον στην ομάδα. Μόνο εκείνος είδε πως μπορεί να τον βελτιώσει, δουλεύοντας μαζί του, παρότι στο πρώτο κομμάτι της παρουσίας του εδώ, στον Ολυμπιακό, ο Ρόνι Λόπες δεν έπειθε. ΜΟΝΟ εκείνος πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει απόλυτα στις ικανότητές του. Και στις δυνατότητές του.

Και δικαιώνεται.

Ο Ρόνι Λόπες πήρε τον τίτλο του κορυφαίου, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, με τον Άρη. Ήταν και χθες, Τετάρτη, κομβικός. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο έκανε εξαιρετική δουλειά, μέχρι την ώρα που βγήκε αλλαγή. Μαζί με τον Μασούρα δείχνουν ότι μπορούν να καλύψουν τα εξτρέμ, ελλείψει Γκάρι και Ονιεκουρού.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι μπορεί να πάρει και ακόμη περισσότερα, από τον Ρόνι Λόπες. Ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει και άλλα στοιχεία, από τον Πορτογάλο. Και ξέρει ότι θα τα πάρει. Γιατί; Γιατί ο Μαρτίνς πιστεύει ακόμη περισσότερο τον Ρόνι Λόπες. Και ξέρει ότι δεν έχουμε δει ακόμη το 100%.

Διαβάστε επίσης