Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μανωλάς-Σωκράτης: ΑΥΤΟ είναι δίδυμο σέντερ μπακ!

Μανωλάς-Σωκράτης: ΑΥΤΟ είναι δίδυμο σέντερ μπακ!
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 - 14:14

Το μέλλον της Ελλάδας είναι οι Έλληνες παίκτες! Το μέλλον του Ολυμπιακού είναι οι Έλληνες παίκτες, οι δικοί του! Αυτοί που ξέρουν και καταλαβαίνουν τι εστί Ολυμπιακός και νιώθουν πως είναι το να φοράς τη φανέλα και να παίζεις μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό…

Δεν είναι μόνο… ψυχολογικό το θέμα. Δεν είναι μόνο η αίσθηση του τι εστί Θρύλος. Δεν είναι μόνο η ψυχολογία, του να φοράς τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, αλλά και η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

Και ΑΥΤΟ είναι, κατά τεκμήριο μάλιστα, το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ! Ο Σωκράτης είναι ήδη εδώ, προσφέρει ήδη. Ο Μανωλάς ήταν εδώ, πρόσφερε και είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά… Αμφότεροι «βράχοι» της Εθνικής Ελλάδας, πριν την Εθνική Ελλάδα αρχίσουν να κουμαντάρουν… εκείνοι που δεν τους ήθελαν…

Ο Μαρινάκης δείχνει στην «εξυγίανση» και σε όσους κουμαντάρουν την Εθνική, πως φτιάχνεις το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ!

Ο Μαρινάκης δείχνει ξανά στην «εξυγίανση» πως γίνεται…

Πάρτε στυλό και γράφτε… Μπας και μάθετε τίποτα…

Διαβάστε επίσης

Έλα, πάμε να ζεσταινόμαστε… (videos)

Έλα, πάμε να ζεσταινόμαστε… (videos)

Υπό νορμάλ συνθήκες δεν χρειάζεται να σας δείξουμε τον Κώστα Μανωλά. Αλλά είναι κ@#λ@ να τον βλέπεις να αγωνίζεται… Και σύντομα θα τον δούμε ξανά στον ΝΑΟ!