Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ιβάν λευκή πετσέτα, ο Μαρινάκης... Μανωλά!

Ο Ιβάν λευκή πετσέτα, ο Μαρινάκης... Μανωλά!
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 - 14:07

Η σύγκριση είναι εκ των πραγμάτων άτοπη, αφού μιλάμε για ανόμοια ποδοσφαιρικά μεγέθη, αλλά είναι μπροστά στα μάτια μας…

Είναι άλλο πράγμα ο Ολυμπιακός, άλλο ο ΠΑΟΚ. Άλλο το να ανακοινώνεις Σίντκλεϊ και Τέιλορ και παραμονή Βιεϊρίνια και άλλο να ανακοινώνεις Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπσταθόπουλο λίγο νωρίτερα, Κούντε, Μανωλά τώρα… Η πιο ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα συνεχίζει να ενισχύεται και να ισχυροποιείται περαιτέρω. Την ώρα που ο -στη θεωρία και εκεί με δυσκολία- ανταγωνιστής του Ολυμπιακού, αποδυναμώνεται και κοιτάζει μόνο πως θα… ισορροπήσει οικονομικά, για να μην καταρρεύσει. Καταρρέει, άλλωστε, αγωνιστικά, οπότε… Παλεύει μπας και σώσει το οικονομικό σκέλος…

Τώρα τι μπορεί να πει κανείς στους Παοκτζήδες, οι οποίοι βλέποντας την ομάδα τους να χάνει από τον Άρη… μπούκαραν στο γήπεδο και τα έκαναν ΟΛΑ λαμπόγυαλο; Τι να τους πει κανείς, που βλέπουν τον Μαρινάκη να ανακοινώνει Μανωλά και τον Ιβάν να μην ανακοινώνει ούτε… τεχνικό διευθυντή. Αλλά τι να λέμε, αφού κουμάντο στις μεταγραφές κάνουν και θέλουν να κάνουν… οικογενειακώς όπως φαίνεται, αφού ο ένας Σαββίδης (Γιώργος) είχε χριστεί υπεύθυνος μεταγραφών και ο άλλος (ο ανιψιός, εκείνος στο τμήμα σκάουτινγκ), έχει αναλάβει να… βρίσκει παίκτες. Και οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ -και- φέτος… συναρπάζουν.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ του Ιβάν (και πρώτος ο ίδιος ο Ιβάν) φαίνεται να πετάει… λευκή πετσέτα και οι Παοκτζήδες απεγνωσμένα ψάχνουν να βρουν μία… άκρη, για να δουν που θα πάει η ομάδα και αν θα μπορέσει να κατακτήσει και φέτος κανέναν στόχο, βλέπουν τον Μαρινάκη να ποζάρει χθες αγκαλιά με τον κορυφαίο Έλληνα στόπερ που ήρθε επίσης στην ομάδα του Μαρτίνς! Ο ένας… λευκή πετσέτα και ο άλλος… φουλ επίθεση και μεταγραφάρες. Και ακόμη είναι μέσα Δεκεμβρίου… Που να ανοίξει και η μεταγραφική περίοδος κανονικά και να αρχίσουν και τα… υπόλοιπα!

Διαβάστε επίσης