Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαρέλα έστειλε τον γιο του στην Μπενφίκα και η παραμύθα τον κράζει! (photos)

Ο Βαρέλα έστειλε τον γιο του στην Μπενφίκα και η παραμύθα τον κράζει! (photos)
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 - 17:01

Μιλάμε για άλλο επίπεδο θεώρησης των πραγμάτων! Ο Βαρέλα έστειλε τον γιο του να παίξει στην Μπενφίκα και η παραμύθα τον… κράζει! Λες και τον έστειλε να παίξει να παίξει σε καμιά ομαδούλα της σειράς, σε πρωτάθλημα της σειράς… Και ποια Μπενφίκα; Αν το είχε σκεφτεί καλά ο Βαρέλα, στον Θρύλο έπρεπε να τον στείλει τον γιο του, να δει άσπρη μέρα και να… βαρεθεί να σηκώνει τίτλους! Άλλη ιστορία αυτή…

Αλλά το ζουμί εδώ είναι στο πως ο ΠΑΟΚ… χαλάστηκε, με αυτή την απόφαση του παίκτη του. Και η παραμύθα… κράζει! Μιλάμε για… άμεση αντίδραση! Δεν πρόλαβε να… καθίσει η σκόνη που σήκωσε η είδηση και άρχισε ο… αφορισμός, επικοινωνιακά, του Βαρέλα. Αν και η παραμύθα λέει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει θέμα και δεν θα κάνει κάτι εις βάρος του παίκτη του, ο οποίος υπολογίζεται (λες και έχει και άλλους, να τον βάλει στην άκρη…), δεν παραλείπει να… τον κρεμάσει στα μανταλάκια!

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα… Αλλά αναρωτιόμαστε: Γιατί τα βάζουν με τον Βαρέλα που έστειλε τον γιο του στην Μπενφίκα;; Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να αφήσει και τις επόμενες γενιές Βαρέλα να βλέπουν την πλάτη του Ολυμπιακού; Δεν αρκεί που τη βλέπει ο ίδιος;!

Διαβάστε επίσης