Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαφωνούν για προπονητή, «ακέφαλη» η Εθνική!

Διαφωνούν για προπονητή, «ακέφαλη» η Εθνική!
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 - 20:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την κλήρωση της Εθνικής η οποία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο της League C του Nations League, με αντιπάλους τους Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο ή Εσθονία. Και η κατάσταση γίνεται ...δραματική, αν λάβουμε υπόψη πως η ΕΠΟ λέει ότι θα ασχοληθεί από τον Ιανουάριο και μετά με το θέμα της πρόσληψης ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η κλήρωση της Πέμπτης (16/12) βρήκε «ακέφαλη» την Εθνική, ναι εκεί κατάντησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, και είναι χαρακτηριστικό ότι δηλώσεις για αυτή έκαναν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης και ο αθλητικός διευθυντής Τάκης Φύσσας που δεν είναι καθ' ύλην αρμόδιοι. Ναι, το ζήσαμε κι αυτό...

Το Nations League ξεκινά τον Ιούνιο, τον Μάρτιο πρέπει να γίνουν φιλικά, και μάλλον στην ΕΠΟ θα πρέπει να ψάχνουν προπονητή με «μαγικό ραβδί». Δεν πρέπει να κάνει προετοιμασία και να αξιολογήσει τους παίκτες;

Ούτε που συζήτησαν στην ΕΕ της Παρασκευής (17/12) το πλάνο για την επόμενη μέρα στην Εθνική, μετά την αποτυχία και την παραίτηση του Φαν'τ Σχιπ που τελικά ήθελαν να τον κρατήσουν, όμως ούτε αυτό κατάφεραν! Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να το κάνουν, ο πιο βασικός προετοιμασία για το Nations League.

Ποιος ο λόγος της καθυστέρησης; Σύμφωνα με πληροφορίες στο Πάρκο Γουδή τσακώνονται για το ποιος θα επιλέξει τον επόμενο ομοσπονδιακό προπονητή! Η αν προτιμάτε δεν τα βρίσκουν.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου θα εισηγηθεί, όμως, ακούγεται, ότι λόγο θέλει να έχει ο Φιλιππούσης, το ίδιο και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τάκης Παπαχρήστος, ο δε τεχνικός διευθυντής, Κώστας Κωνσταντινίδης άρχισε τις επαφές για να βρει προπονητή, το ίδιο φιλοδοξεί και ο αθλητικός διευθυντής Τάκης Φύσσας.

Τόση ...αγάπη για την Εθνική, όμως θέλουν να την αφήσουν «ακέφαλη» μέχρι το Μάρτιο!

Κατά τα άλλα το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πήγαινε ο Κλάτενμπεργκ στη συνεδρίαση της ΕΕ για να του κάνουν παράπονα, λες και υπήρχε περίπτωση να τους ακούσει, επειδή ο Άγγλος συναντήθηκε με τον Αυγενάκη.

Διαβάστε επίσης