Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά +11 από μεσημεράκι! (photo)

Ξανά +11 από μεσημεράκι! (photo)
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 10:32

Δύσκολο ματς και το σημερινό. Δεν είναι παίξε-γέλασε. Η Λαμία ήταν που μας το δίδαξε, για το Κύπελλο, πριν από 2 χρόνια περίπου. Την έπαθε μία ο Μαρτίνς και δεν θέλει να την ξαναπάθει. Και για αυτό όπου σταθεί και όπου βρεθεί, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας…

Ο Θρύλος κάνει τη δουλειά του με τη Λαμία (15:00 / gavros.gr) και περιμένει να δει αν και μετά τη 15η αγωνιστική θα αυξήσει οριστικά τη διαφορά! Η ΑΕΚ παίζει τη Δευτέρα και έτσι ο Θρύλος θα περιμένει με άνεση, εφόσον έχει «καθαρίσει» το δικό του ματς, να δει αν η μπίλια θα κάτσει στο… (+)8 ή στο (+)11.

Νωρίς, μεσημεράκι και ώρα ιδανική για μπάλα, αφού κάνει και… κρύο, στον Ναό και ο Ολυμπιακός περιμένει ξανά τη στήριξη των οπαδών του, για να μπορέσει να φτάσει σε ακόμη ένα τρίποντο. Η ουσία είναι στην επαφή ομάδας-κόσμου και ο Θρύλος περιμένει και σήμερα τον λαό του, στο Καραϊσκάκη.

Θυμίζουμε την αποστολή που επέλεξε ο Μαρτίνς: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης

Δόγμα «ή μαζί μας, ή… εχθρός»!

Δόγμα «ή μαζί μας, ή… εχθρός»!

Έξαλλος φέρεται να είναι ο Σαββίδης, επειδή ο Βαρέλα έστειλε τον γιο του στην Μπενφίκα και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, τον τελειώνει άμεσα από τον ΠΑΟΚ.