Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σπαλέτι για τη μεταγραφή Μανωλά: «Βλέποντάς τον χαρούμενο στον Ολυμπιακό…» (video)

Σπαλέτι για τη μεταγραφή Μανωλά: «Βλέποντάς τον χαρούμενο στον Ολυμπιακό…» (video)
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 11:38

Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη έκανε η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, στον Ολυμπιακό, από τη Νάπολι. Ο Έλληνας άσος επέστρεψε στο σπίτι του, κάτι που είχε βάλει στόχο εδώ και καιρό και με τους καταλυτικούς χειρισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη, το έκανε πράξη! Για τη μεταγραφή του Μανωλά στον Θρύλο μίλησε και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο πρώην προπονητής του, στη Νάπολι, μίλησε για τη «σχέση του Μανωλά με τον σύλλογό του»!

«Η ιστορία του Μανωλά αφορά τη σχέση μεταξύ εκείνου και του συλλόγου, εμείς φιλοδοξούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μίλαν με όσους έχουμε στη διάθεσή μας οπότε δεν θα μιλήσω για τον Μανωλά.

Έχουμε μείνει με 16,17 παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δεν θα κρυφτούμε πίσω από τους τραυματισμούς. Βλέποντας ευτυχισμένο τον Μανωλά στην παρουσίαση του Ολυμπιακού είναι κάτι που με έκανε χαρούμενο για αυτόν.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Τώρα το μεταγραφικό παζάρι είναι κλειστό και προς το παρόν αυτό είναι το γκρουπ των παικτών που έχω στη διάθεσή μου.

Μου αρέσει το ρόστερ αλλά αν φύγει ένα κομμάτι,, κάτι θα σου λείπει και θα χρειαστεί να το αλλάξεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σπαλέτι.

Διαβάστε επίσης

Δόγμα «ή μαζί μας, ή… εχθρός»!

Δόγμα «ή μαζί μας, ή… εχθρός»!

Έξαλλος φέρεται να είναι ο Σαββίδης, επειδή ο Βαρέλα έστειλε τον γιο του στην Μπενφίκα και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, τον τελειώνει άμεσα από τον ΠΑΟΚ.